|
|
|
Rozmowy o wszystkim i o niczym, humor, ankiety, przywitalnia...
by hoppek » 29 Mar 2011, o 22:01
Adam, to weź sobie wyobraź, że ona kiedyś miała tyle zainteresowań, chodziła różne tańce, chórki i kij wie co jeszcze i nagle wszystko olała. Najlepsze jest to, że ona nie wie czym się chce kierować w życiu, co chce robić w przyszłości, nic ją nie interesuje, normalnie zero ambicji na przyszłość. Ani ja, ani jej matka nie umiemy jej wbić do głowy, że w życiu coś trzeba robić, bo się nie pociągnie długo. A ona tylko "nie wiem, nie wiem"... ;x Przecież chyba każdy ma jakieś zainteresowania i marzenia związane z przyszłością, c'nie?
-
hoppek

-

-
- Telefon: iPhone 14 Pro
- Soft: iOS 16
- Operator: Orange
- Online: 290d 18h 3m 51s
- Reputation point: 3242

-
-
HitFan
 www.RajdowaKolekcja.pl

-

-
- Telefon: Google Pixel 8 Pro
- Soft: Android 14
- Online: 130d 15h 41m 38s
- Reputation point: 4822

by kurupt » 29 Mar 2011, o 22:21
Najlepsze jest to, że ona nie wie czym się chce kierować w życiu, co chce robić w przyszłości, nic ją nie interesuje, normalnie zero ambicji na przyszłość. Ani ja, ani jej matka nie umiemy jej wbić do głowy, że w życiu coś trzeba robić, bo się nie pociągnie długo. A ona tylko "nie wiem, nie wiem"... ;x Przecież chyba każdy ma jakieś zainteresowania i marzenia związane z przyszłością, c'nie?
Problemy typowej 14nastki, ja pi***ole... Olej ją, jest przecież tyle ładnych męż... dziewczyn w Twoim wieku.
-
kurupt

-

-
- Telefon: E51
- Operator: 36i6, Sami Swoi, Simplus
- Online: 36d 10h 44m 7s
- Reputation point: 2644

by hoppek » 30 Mar 2011, o 18:27
Pałka się przegła i to za mocno. Ona mi pisze czy mogę się spotkać, ja się zgodziłem i idę, już prawie byłem pod jej kamienicą i nagle sms o takiej treści:  Pierwsze co ja zrobiłem jak poszedłem do niej, to pokazałem jej tego esa, zaczęła mnie przepraszać i się wykręcać, że nie chce o tym rozmawiać, że później mi powie, ja się z nią kłóciłem przez całą drogę, że jakąś intrygę na pewno chcą wszcząć, ona i taka jej przyjaciółka. ;x Ona zaprzeczała i mówiła, że nie chce się kłócić, że była zła na mnie o ostatnią kłótnię, że miała się ze mną nie spotykać przez dłuższy czas, pado, że musi uporządkować sobie pewne sprawy... Ta, jasne... Bujaj las, a nie nas. Dobrze, że kumpel zadzwonił w odpowiednim momencie, bo by mnie coś wzięło z nią. ;x
-
hoppek

-

-
- Telefon: iPhone 14 Pro
- Soft: iOS 16
- Online: 290d 18h 3m 51s
- Reputation point: 3242

-
Return to Off-Topic