by bombel201 » 28 Sep 2015, o 12:02
_skrzyp_ wrote:nemo333 wrote:Galaxy Tab 4 LTE 7 cali jako główny telefon.
Dzwonienie z deski do krojenia, tego jeszcze nie grali…
Jestem chyba dziwny, ale mnie tez rozpierdalaja ludzie gadajacy przez tablet
davvid wrote: Jedyny problem z androidem jaki miałem to te z Huaweia z testów Playa w 2011 roku, ale pewnie dlatego że to był strasznie gówniany telefon. Pewnie duża część uczestników tej akcji Playa zraziło się na dobre do Androida
Kolezka bral udzial w tych testach, smartphone byl tragiczny. Juz wygodniejsze byloby korzystanie z nokii 3310 niz z tego chujaweja
_skrzyp_ wrote:Kto nie miał nigdy problemów takich jak te, oraz wymienionych wcześniej, niech pierwszy rzuci kamieniem.
Rzucilem i pech chcial, ze trafilem w szybe sasiada
Sasiad powiedzial, ze mam mu zaplacic 300 zl za szybe, wiec mam nadzieje, ze pokryjesz ten koszt
_skrzyp_ wrote:Wracając do tmatu - tu nie chodzi o to, by wciskać mi na siłę, że Android jest zarąbisty, a skoro piszę na forum Nokia Hacking, że świadomie i z premedytacją chcę używać Symbiana. Mam swoją opinię, nie zrzucę jej tak łatwo i potrafię się bronić wieloma argumentami na szerokim polu. Bardziej chodziło mi o to, by odnaleźć ludzi którzy dzielą moje poglądy, że telefon powinien najpierw dostarczać funkcje użytkowe, a dopiero potem rozrywkowe. Oraz ludzi, którzy czują jakiś sentyment do tej platformy. [...]
wszyscy leją ciepłym moczem i odwracają się z pogardą. Tak się nie robi.
Dla mnie mozesz uzywac nawet telefonu z czasow drugiej wojny swiatowej noszac plecak i krecac korbka
Olewaja cieplym moczem i odwracaja sie z pogarda? Sorry symbian nie jest rozwijany od lat, wiec Twojego oburzenia/zdziwienia w ogole nie pojmuje. Jezeli tak traktowac Twoje wypowiedzi to wedlug mojego zdania ch** w du** wszystkim tym, ktorzy nie korzystaja juz z nokii 3210
davvid wrote:Obecnie symbian ma taką samą funkcjonalność jak bada czy przycisk do papieru
Jako przycisk do papieru? Co ty cpales dejwidzie
Zadzwonie, napisze esa, bede mogl przegladac strony w internecie, zainstaluje gre/aplikacje - przycisk do papieru nie jest, az tak funkcjonalny bo sprawdzalem
Co do prywatnosci to
_skrzyp_ moze slyszales o xposed i module xprivacy, dzieki ktoremu zablokujesz dostep do swoich danych typu ksiazka kontaktow, mikrofon etc. Sa jeszcze takie aplikacje jak np. grenify, ktore zamraza aplikacje w tle