_skrzyp_ wrote:Ale ja nie jestem przeciętnym konsumentem i wolę mieć telefon z organizerem i terminalem, niż zabawkę dla nastolatków
nemo333 wrote:Pieróg ma rację, teraz temat można zamknąć
o co wam chodzi z tą prywatnością? Może wreszcie ktoś mi odpowie, bo wywołany do tablicy _skrzyp_ nagle zamilkłpawelooss wrote:Dla przeciętnego konsumenta współczesny cukierkowy smartfon będzie po prostu lepszy i wygodniejszy, bo dmucha na prywatność i logcata.
Szczególnie, że dużo ludzi zna blokery reklam typu Adaway na androida, czy uBlock na PCbombel201 wrote:W innych przypadkach komus pi***ola spersonalizowane pod niego reklamy google wyswietlane na stronach internetowych
no chyba rzeczywiście o to chodzi, bo większość dupi farmazony o prywatności, a jak prosze o rozwinięcie tematu, to z powodu braku argumentów ciszaaa...bombel201 wrote:Chodzi o to, ze jak jestes hakerem i okradasz banki lub jestes pedofilem i w sieci szukasz malych chlopcow to chcesz zachowac prywatnosc.
davvid wrote:no chyba rzeczywiście o to chodzi, bo większość dupi farmazony o prywatności, a jak prosze o rozwinięcie tematu, to z powodu braku argumentów ciszaaa...
AGE = $7F
lda #$00
sta AGE
life:
jsr wait_year
inc AGE
cmp #$64
bne life
jsr dead
AGE = $7F
lda #$00
sta AGE
life:
jsr wait_year
inc AGE
cmp #$64
bne life
jsr dead
Szukaj. Serio mówię, szukaj. Zobaczymy ile znajdziesz. Zapewne tyle ile sam chcę udostępnić._skrzyp_ wrote:Słuchaj, zróbmy tak. W dzisiejszych czasach pozyskanie informacji o ludziach takich jak Ty nie jest problemem. Jak byś się czuł, gdybym się zawziął i wystawił publicznie wszystkie informacje o Tobie: imię, nazwisko, adres zamieszkania, telefon, dane rodziców.
Jest okej, nie?
Ups, nie było fot, nie wiem jak u Ciebie ale u nas się chleje a nie na***rdala fotami_skrzyp_ wrote:fotki z ostatniej imprezy
No i co, dowiesz się jakiej muzyki najwyżej słucham_skrzyp_ wrote:historia lokalizacji, historia przeglądania na wszystkich synchronizowanych urządzeniach
Mogę Ci powiedzieć:_skrzyp_ wrote:lista połączeń
No i co, zobaczysz moją profilówkę z FB czy listę tapet jakie mam na telefonie. Straszne_skrzyp_ wrote:drzewo plików w /external_sd i /sdcard oraz export Facebookowy (taka bardzo opcja, polecam).
Teraz Ty słuchaj. Ludzie sami, bez przymusu podają swoje dane chociażby na fejsbukach i innych społecznościówkach. Mało tego, dodają zdjęcia przy samochodach, domach, z wakacji, z kibla, dane zakładu pracy, szkoły, rodzinę itd.._skrzyp_ wrote:Słuchaj, zróbmy tak. W dzisiejszych czasach pozyskanie informacji o ludziach takich jak Ty nie jest problemem.
No zimno zimno, ale jakby nie było, mamy już prawie pazdziernik_skrzyp_ wrote:No i teraz już troszkę się zimno zrobiło, prawda?
dokładnie tak. Nie robi to na mnie większego wrażenia_skrzyp_ wrote:Ale tak, nie masz nic do ukrycia, więc Cię to nie ruszy
AGE = $7F
lda #$00
sta AGE
life:
jsr wait_year
inc AGE
cmp #$64
bne life
jsr dead
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests