[C5-00] Nie włącza się, widnieje logo NOKIA i gaśnie

Wbudowane oprogramowanie, problemy z softem, flashowanie.

Post by byczynho » 13 Jun 2016, o 17:10

Ten telefon już był uwalony, zachowywał się tak od kiedy go dostałem
byczynho Male
10%
 
Offline
 
Telefon: E50
Operator: Orange
Age: 27

Joined: 26 Jul 2010
Online: 13h 46m 3s
Posts: 23Topics: 5
Reputation point: 0
    Android Chrome

Post by adam111 » 27 kwi 2009, o 00:00

BoTs RoX! :D
adam111 Mężczyzna
Oddajcie mi cześć!
50%

Avatar użytkownika
 
Online
 
Telefon: Nokia 3110c
Soft: v. 05.50
Operator: -----

Joined: 30 mar 2009
Online:
Posts:    •  Topics:  
    Ubuntu  Firefox

Post by nemo333 » 13 Jun 2016, o 17:24

Beka, Navia wytrzezwiej, co ty gadasz, od kiedy da sie Nokie uwalic softowo?
@autor - próbowałeś odpalić go tak jak mówiłem, po rozgrzaniu np wentylatorem z komputera?
Image
nemo333 Male
fb.com/nemowaKK
Sponsor

User avatar
 
Offline
 
Telefon: BlackBerry Curve 9320
Operator: ----------

Joined: 26 Jun 2009
Online: 434d 6h 7m 16s
Posts: 8954Topics: 96
Reputation point: 6399
    Windows 8.1 Chrome

Post by byczynho » 14 Jun 2016, o 08:40

No dzięki chłopaki, poprawiliście mi humor tak na początek dnia :D

[ Dodano: 14 cze 2016, o 09:40 ]
Ogólnie z tym telefonem było tak, że jak go dostałem to tylko wibrował. Zrobiłem dead flasha i pokazuje się logo nokii. Próbowałem na innej baterii i wtedy na wyświetlaczu pokazuje się komunikat, mówiąc że nie udało się uruchomić urządzenia i trzeba skontaktować się z kimś lub czymś
byczynho Male
10%
 
Offline
 
Telefon: E50
Operator: Orange
Age: 27

Joined: 26 Jul 2010
Online: 13h 46m 3s
Posts: 23Topics: 5
Reputation point: 0
    Windows 8.1 Opera

Previous

Return to [S60] Firmware

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest