![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
Previous topic | Next topic Page 177 of 262 [ 3921 posts ] Go to page Previous 1 ... 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180 ... 262 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
O wszystkim i o niczym. |
---|
![]() |
28 Mar 2015, o 18:22 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I przepłacam kupując napój XD
[ Komentarz dodany przez: emberdo: 28 marca 2015, o 17:45 ] ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
28 Mar 2015, o 19:13 |
boczkens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
29 Mar 2015, o 14:14 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Quote: Po zwolnieniu popularnego prezentera pojawiły się niemiłe konsekwencje również dla szefa BBC. Tony Hall i jego żona Cynthia musieli otrzymać 24-godzinną ochronę po tym, jak grożono im śmiercią z powodu pożegnania się stacji z Clarksonem. O bezpieczeństwo dyrektora brytyjskiej telewizji dba teraz elitarna grupa ochroniarzy, w skład której wchodzą byli agenci służb specjalnych. Pogróżki zostały od razu zgłoszone na policję i Scotland Yard natychmiast zajął się sprawą traktując ją bardzo poważnie. Od tego czasu ochrona pilnuje między innymi posiadłości Hallów w Oxfordshire i towarzyszy im, gdy muszą się ją opuścić. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
29 Mar 2015, o 14:43 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no śmieszne wchuj
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
29 Mar 2015, o 14:46 |
ja sie smieje z tych co groza
![]() |
![]() |
![]() |
29 Mar 2015, o 16:09 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szacun dla BBC za wyrzucenie chama. Nie wolno bić ludzi.
Widać, że jest jeszcze ktoś, kto ceni etykę nad pieniądze. ![]() |
![]() |
![]() |
29 Mar 2015, o 17:12 |
pawelooss wrote: Szacun dla BBC za wyrzucenie chama. Nie wolno bić ludzi. Widać, że jest jeszcze ktoś, kto ceni etykę nad pieniądze. Pawełek, jak na lokalnego durnia przystało, znów opinia bez rzetelnej wiedzy i zagłębienia się w sprawę. Poczytaj dlaczego Clarkson mu je***ł. Podziękujesz mi później. [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 29 marca 2015, o 17:32 ] Nie ma takiej sytuacji, która usprawiedliwiałaby przemoc i bicie ludzi. Agresorów należy unieszkodliwiać i karać. O ile wiem, to producent go fizycznie nie zaatakował, tylko nie przyniósł co najwyżej ciepłego żarcia po libacji. ![]() |
![]() |
![]() |
29 Mar 2015, o 19:15 |
pawelooss wrote: Nie ma takiej sytuacji, która usprawiedliwiałaby przemoc i bicie ludzi. Agresorów należy unieszkodliwiać i karać. Chcę zobaczyć Twoją reakcję jakby ktoś gwałcił Ci żonę albo molestował dziecko. Chciałbym to zobaczyć jak mówisz ze stoickim spokojem "nie wolno tak robić proszę pana, w tej sytuacji muszę zadzwonić na policję". [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 29 marca 2015, o 19:38 ] Na pewno byłoby mi ciężko nie zareagować żywiołowo w takiej sytuacji, ale nie byłoby to nic dobrego. Chociaż trudno mówić o dobroci, gdy łańcuch przemocy został już zainicjowany. Sprawiedliwym byłoby tylko go przerwać, np. powalając bandytę i „dzwoniąc na policję”. Z tego, co jednak wiem, nikt Clarksonowi dziecka nie gwałcił. |
![]() |
![]() |
29 Mar 2015, o 19:39 |
Masz tak sp***dolony światopogląd, że aż przykro mi komentować. Jesteś tak cyniczny, że... Że ch** ci w du**, pozdro oziębłe.
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 29 marca 2015, o 19:50 ] No, takiego argumentu już nie da się zbić. Dyskusja taka merytoryczna, ech. ![]() |
![]() |
![]() |
30 Mar 2015, o 15:48 |
http://otomoto.pl/skoda-favorit-stan-fa ... 48681.html
Ajjj kupiłbym ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
30 Mar 2015, o 15:57 |
20kkm w 24 letnim aucie. Fajne dla kolekcjonera, żeby pooglądać zza szyby
![]() ![]() także ten, jak zwykle jestem na NIE ![]() |
![]() |
![]() |
30 Mar 2015, o 16:28 |
Wolałbym tym wyjechać niż 10-letnim składakiem z 3 aut z cofniętym licznikiem o 200 - 300 tysięcy.
![]() |
![]() |
![]() |
30 Mar 2015, o 17:11 |
ZiomalMarcin wrote: Te stare skody są cholernie tanie w utrzymaniu, części kosztują grosze. nie wiem czy tansze niż do fiatów ![]() |
![]() |
![]() |
30 Mar 2015, o 17:34 |
Utrzymanie cinquecento kosztuje baaaardzo malo, pełny jak to koszt 120zl
![]() Btw. Padlo mi dzisiaj sprzęgło.... Smutno ![]() Tarcza, docisk i wysprzeglik Myślicie że kosztowo zmieszczą się w 600zl ![]() |
![]() |
![]() |
30 Mar 2015, o 17:59 |
jak padło? przecież to nie jest możliwe, żeby z dnia na dzień padło
![]() ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180 ... 262 Next Page 177 of 262 [ 3921 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)