![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
Previous topic | Next topic Page 179 of 262 [ 3921 posts ] Go to page Previous 1 ... 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182 ... 262 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
O wszystkim i o niczym. |
---|
![]() |
31 Mar 2015, o 20:45 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tru, wymienię sprzęgło i wszystko znowu będzie działać
![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
31 Mar 2015, o 20:47 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
_NeedSpeed_ wrote: davvid, a co, wątpisz? wątpię we wszystkie te zj***ne opinie, że ford ch***wy bo na 'f', alfa się psuje na każdym skrzyżowaniu itd itd.Jedynie wierzę we francuską królową lawet, bo to akurat prawda ![]() |
![]() |
![]() |
31 Mar 2015, o 21:02 |
A wgl w temacie krolowej lawet, widziałem dziś lagune w kombi z jakimś dieslem
ku*** koleś go odpalił to zaraz wokół niego czarna chmura, a silnik chodzi tak głośno ze ja pi***ole |
![]() |
![]() |
1 Apr 2015, o 07:05 |
dizel musi kopcić.
|
![]() |
![]() |
1 Apr 2015, o 18:16 |
![]() |
![]() |
1 Apr 2015, o 19:16 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak nie ma DPF i puści chmurkę przy rozruchu - spoko.
Jest DPF i dymi - źle. A że ostro klekotał, jak silnik jest zimny, cofnięty jest kąt wtrysku, jeśli pompa ma sterowanie kątem. Jest to analogiczne do "ssania" w benzyniakach, żeby zapewnić stateczność pracy silnika gdy jest zimny, |
![]() |
![]() |
1 Apr 2015, o 21:09 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
albo jakiś ciupak oszczędzał na oleju i jego wymianach, wiec za niedługo będzie kolejny niezadowolony użytkownik bo mu korbowód wypluło przez miskę. A tak po za tym zadbane dCi charakteryzują się wysoką kulturą pracy.
[ Dodano: 1 kwi 2015, o 19:48 ] ZiomalMarcin wrote: cofnięty jest kąt wtrysku, jeśli pompa ma sterowanie kątem paaaanie, tam są komon rejle, to wszystko je elektroniczne. buchnęło sadzą bo auto długo stało, olej był gęsty i zanim po całym układzie go wpompowało to musiało klekotać. [ Dodano: 1 kwi 2015, o 21:09 ] http://olx.pl/oferta/audi-a6-okazja-2-8 ... 002cffa92e hehe skóry kosmiczne XDDDD |
![]() |
![]() |
1 Apr 2015, o 22:47 |
Butelkowa zieleń, straszne
![]() |
![]() |
![]() |
1 Apr 2015, o 22:49 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OKURWA XD
Zawsze jak widzę taką Audicę to zadaje sobie dwa pytania: Jak bardzo trzeba mieć zryty beret żeby coś takiego zamówić? Oraz: Jak bardzo trzeba mieć nasrane we łbie żeby to oferować? ![]() |
![]() |
![]() |
2 Apr 2015, o 13:09 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Co do tej Ady, to kolega ma w Ursusie fotel z Żuka w dokładnie takim samym kolorze.
![]() |
![]() |
![]() |
2 Apr 2015, o 14:10 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
skóry pod kolor karoserii
![]() |
![]() |
![]() |
5 Apr 2015, o 17:39 |
Vipe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Z ciekawości:
Co proponujecie na pierwsze auto? Zarejestrowane byłby na dwie mnie i tatę, więc jakieś tam zniżki są. No wiadomo- ma stosunkowo mało palić, dostęp do części. Do kilku tysięcy. |
![]() |
![]() |
5 Apr 2015, o 18:07 |
golfa trujke
[ Dodano: 5 kwi 2015, o 18:07 ] Vipe wrote: Zarejestrowane byłby na dwie mnie i tatę, więc jakieś tam zniżki są. nawet jeśli Twój tata ma -60, to Tobie dojebią +130 ![]() ja zawsze na tatę brałem. Teraz zamiast 1600 na rok, płacę niecałe 400 ![]() |
![]() |
![]() |
5 Apr 2015, o 18:10 |
Vipe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
davvid wrote: golfa trujke Nie mogę wyłapać czy to ironia czy nie XD [ Komentarz dodany przez: davvid: 5 kwietnia 2015, o 19:09 ] trochę tak |
![]() |
![]() |
5 Apr 2015, o 18:34 |
Do kilu tysięcy, a dokladniej do 4 do 6 czy do 9 tyś xd ?
Wgl dzisiaj do nie dzialajacego lewego stopu doszedl brak podświetlenia rejestracji xd Mam nadzieję że to tylko żarówki a nie ku*** instalacja xd |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182 ... 262 Next Page 179 of 262 [ 3921 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)