![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
Previous topic | Next topic Page 180 of 262 [ 3921 posts ] Go to page Previous 1 ... 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183 ... 262 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
O wszystkim i o niczym. |
---|
![]() |
5 Apr 2015, o 19:00 |
Vipe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kilka, czyli do 9. Ale 8 byłoby optymalnie, ażeby 1k mieć zapasu.
|
Last post |
![]() |
![]() |
5 Apr 2015, o 19:13 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Focus mk1 ?
Do 8 tyś znajdzie z 1.8 16v z całkiem przyzwoitym wyposażeniem |
![]() |
![]() |
5 Apr 2015, o 19:16 |
Każdy chwali to co ma
![]() Po co mi taki silnik.. Kupić nie sztuka, tylko potem utrzymać.. Obecnie jeżdżę tatową City mk4 (1.4, 83) i jest git. |
![]() |
![]() |
5 Apr 2015, o 19:18 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
astra, korsa, ciwik, stilo, a3, wektra, ibiza, mozna wymieniac i wymieniać. W takiej kasie jest pełno aut.
Ja bym szukał jakiejś astry 2 w heczbeku ![]() |
![]() |
![]() |
5 Apr 2015, o 19:18 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krzysiek_PL, przysniedziale piny w kostkach?
jak kazdy swoje poleca to lagune I z falka i lpg |
![]() |
![]() |
5 Apr 2015, o 19:20 |
_NeedSpeed_ wrote: Krzysiek_PL, przysniedziale piny w kostkach? nie wiem jutro albo we wtorek sie temu przyjrzę bo kurde irytuje mnie to ![]() O sk***ysyn ![]() http://otomoto.pl/renault-thalia-C36534758.html |
![]() |
![]() |
5 Apr 2015, o 19:23 |
Vipe wrote: Każdy chwali to co ma ja nie narzekam ani trochę, ale punto nie polecam. no chyba że z 1.8, ale po co Ci taki motór...ale polecam moją byłą gablotę. Civica w 6 genie, ale najlepiej od dziadka, który jeździł tylko do szpitala wymieniać baterie w rozruszniku. Od gówniarzy nie ma co kupować, bo wtedy to na 100% trupy. Żodyn gówniarz o zdrowych zmysłach nie sprzedaje sprawnego civika, żodyn! Do dzisiaj mi się ryj śmieje na wspominki o ryczącym, wchodzącym na obroty czarnym syfiku ![]() #GoodMemories #FapTime |
![]() |
![]() |
5 Apr 2015, o 19:24 |
może mazda 323 ?
|
![]() |
![]() |
5 Apr 2015, o 19:29 |
davvid wrote: astra, korsa, ciwik, stilo, a3, wektra, ibiza, mozna wymieniac i wymieniać. Ej wiem co w tej cenie jest XD Z wymieniania modeli nic nie będzie, bardziej na co zwracać uwagę. davvid wrote: . no chyba że z 1.8, ale po co Ci taki motór... Dokładnie, 1,4 raczej max. O Astrze 2 właśnie myślałem, szczególnie, że sporo tego jest. [ Dodano: 5 kwi 2015, o 19:29 ] No i dobrze by było, żeby też 20 lat nie miało.. |
Last edited by Vipe on 5 Apr 2015, o 19:29, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
5 Apr 2015, o 19:31 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vipe wrote: Z ciekawości: Co proponujecie na pierwsze auto? Zarejestrowane byłby na dwie mnie i tatę, więc jakieś tam zniżki są. No wiadomo- ma stosunkowo mało palić, dostęp do części. Do kilku tysięcy. To co ja mam w mojej konfiguracji silnikowej czyli 2 litry na 90 konikach z podtlenkiem. Spalanie 10 - 14 gazu (obecnie 100km kosztuje mnie ~25 złotych), silnik odprężony, przez co jest bardzo wytrzymały. Osiągami nie grzeszy, ale mi wystarcza. Części jest multum, a psują się głównie pierdoły za kilka groszy. Opcjonalnie Skoda Felicia 1.3 z podtlenkiem, tylko czasem kicha bo mieszalnik nie współgra w 100% z MPI. Pod względem mechaniki - trwała. Silnik starej konstrukcji z Favority, tylko lubi robić się ruda. |
![]() |
![]() |
5 Apr 2015, o 19:36 |
Ziomal wydaje mi sie że Vipe chciałby miec chciaz elektryczne szyby czy abs
![]() |
![]() |
![]() |
5 Apr 2015, o 19:41 |
Krzysiu, nie śmiej się tylko zapoznaj się z tym: http://www.centrum.audi80.pl/content/view/165/76/ To lista wyposażenia jaka była stosowana w B4.
|
![]() |
![]() |
5 Apr 2015, o 19:48 |
Quote: Podświetlane lusterko do makijażu w daszku przeciwsłonecznym po stronie kierowcy Quote: Podświetlane lusterko do makijażu w daszku przeciwsłonecznym po stronie pasażera łoo to jest w ch** prztdatne XD to teraz znajdź 80 która ma abs, elektryczne szyby, poduchy, wspomaganie, centralny zamek i elektryczne lusterka i nie jest zajeżdzony w ch** ![]() |
![]() |
![]() |
5 Apr 2015, o 19:56 |
Vipe wrote: Astrze 2 właśnie myślałem, szczególnie, że sporo tego jest. też bym szukał coś w astrze. Pełno tego, części tanie jak barszcz, silniki ok (pod warunkiem ze ma więcej niż 65KM ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
5 Apr 2015, o 20:05 |
Krzysiek_PL wrote: to teraz znajdź 80 która ma abs, elektryczne szyby, poduchy, wspomaganie, centralny zamek i elektryczne lusterka i nie jest zajeżdzony w ch** A po co mam szukać jak mam swoją? ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183 ... 262 Next Page 180 of 262 [ 3921 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)