![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
Previous topic | Next topic Page 62 of 262 [ 3921 posts ] Go to page Previous 1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 262 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
O wszystkim i o niczym. |
---|
![]() |
14 Feb 2014, o 14:09 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Auto umyte czyli dla mnie już koniec walentynek
![]() ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
14 Feb 2014, o 17:04 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemo333 wrote: mikas1996 wrote: Jak ciężarówki TATA mają drewniane kabiny jak i nie ramy podwozia co![]() udowodnij albo przestań pieprzyć głupoty. Żadne współczesne auto nie ma kabiny zbudowanej z drewna ![]() ![]() W ice road trackers na TVN turbo jeżdża takimi drewnianymi tatami ![]() |
![]() |
![]() |
15 Feb 2014, o 00:48 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zobaczcie sobie ile firm wchodzi do grupy TATA, ile naliczyliście firm z dopiskiem Steel?
|
![]() |
![]() |
15 Feb 2014, o 00:53 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krzysiek_PL wrote: nemo333 wrote: mikas1996 wrote: Jak ciężarówki TATA mają drewniane kabiny jak i nie ramy podwozia co![]() udowodnij albo przestań pieprzyć głupoty. Żadne współczesne auto nie ma kabiny zbudowanej z drewna ![]() ![]() W ice road trackers na TVN turbo jeżdża takimi drewnianymi tatami ![]() Własnie o tym mówiłem. Nie pamiętam modelu ale 2213 chyba miały te obudowy. Więc jak pewny nie jesteś to ty nie gadaj głupot ![]() |
![]() |
![]() |
19 Feb 2014, o 15:50 |
michal939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W krazie też kabina była konstrukcji drewnianej i co z tego ?
![]() |
![]() |
![]() |
19 Feb 2014, o 17:09 |
Conrado967 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W Lublinie 51 także i w prototypowej Syrenie Mikrobus również, a także w pierwszej wersji Trabanta także były drewniane elementy konstrukcji. Wówczas po prostu tak budowano auta z powodu braków metali. Te Taty to pewnie jakieś stare i jeszcze po kosztach może lecieli, że z drewna budowali ramy.
|
![]() |
![]() |
19 Feb 2014, o 17:35 |
Conrado967 wrote: Syrenie Mikrobus Quote: Nadwozie 3-drzwiowe o szkielecie drewnianym z poszyciem blaszanym, a przodu z laminatu szklano-epoksydowego a zwykła Syrena ? ![]() Cała była z drewna XD |
![]() |
![]() |
19 Feb 2014, o 19:07 |
Pytanie z dziedziny elektryki. Albo ja jestem pipka albo miernik jest zj***ny.
Chciałem zmierzyć ile prądu wpieprza mi radio. Podłączyłem się w kostkę. Voltów 12,2 - ok. Przełączam miernik na mA i na wszystkich 3 skalach (2, 20, 200) pokazuje mi zero! Nie wiem teraz czy powinienem wpiąć się szeregowo czy ruszyć du** i wpiąć się do akumulatora zamiast do kostki. |
![]() |
![]() |
19 Feb 2014, o 19:26 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZiomalMarcin, A próbowałeś na skali 10A? Przepinasz sondę plusową do drugiego gniazda do pomiaru prądu do 10A i wtedy próbuj. Mój miernik też nie chce mierzyć na tych małych skalach, tylko 10A i sonda przepięta do pomiaru dużego prądu.
ZiomalMarcin wrote: Nie wiem teraz czy powinienem wpiąć się szeregowo A jak ty mierzyłeś pobór prądu? Równolegle jak napięcie?? XD Prąd mierzymy zawsze podłączając się w szereg obwodu mierzonego. Równolegle mierzymy napięcie, rezystancję. |
![]() |
![]() |
19 Feb 2014, o 19:42 |
_NeedSpeed_ wrote: A jak ty mierzyłeś pobór prądu? Równolegle jak napięcie?? XD Prąd mierzymy zawsze podłączając się w szereg obwodu mierzonego. Równolegle mierzymy napięcie, rezystancję. Oj ku*** za***any mułem po nocnej zmianie jestem ![]() ![]() [ Komentarz dodany przez: _NeedSpeed_: 19 lutego 2014, o 19:11 ] ![]() |
![]() |
![]() |
19 Feb 2014, o 20:18 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To nawet ja wiedziałem. ;x
[ Komentarz dodany przez: adrian219: 19 lutego 2014, o 20:03 ] Fizyka z gimnazjum. xd [ Komentarz dodany przez: ZiomalMarcin: 19 lutego 2014, o 20:06 ] FAJNIE CIESZĘ SIĘ TEŻ!!!!!!!!!!!1111 |
![]() |
![]() |
20 Feb 2014, o 21:12 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
20 Feb 2014, o 21:43 |
Wyglancowana po zimowym syfie
![]() ![]() Elementy plastikowe najlepiej spryskać najzwyklejszym plakiem bez wycierania. Jeszcze na zimowych butach, potem przekładka na letnie i szukamy oryginalnego kołpaka B4. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
20 Feb 2014, o 22:19 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Plak do kokpitu to samo zło. Ziomal na lato to szukaj ale fabrycznych alufelg. Super by to dopełniało przy tak zadbanym nadwoziu.
|
![]() |
![]() |
20 Feb 2014, o 22:25 |
need czemu uważasz że plak to zlo ?
używam go w focusie i nic się nie dzieje ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 262 Next Page 62 of 262 [ 3921 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)