Przemek.B wrote:Jakieś dzieciak ci to powiedział i powtarzasz
Przemek.B: Wiek: 16
nemo333: Wiek: 15
Wracając do tematu obstawałbym jednak przy opinii ryby. Powinieneś ukierunkować się na auto od zaufanego sprzedawcy z pewną przeszłością; nie kierować się od razu modelem czy marką. Zrób sobie listę potencjalnych aut które mogłyby Cię interesować i tych ewentualnie szukaj. Wszyscy marzą o jakiś Astrach Bertone, Stilo Abarth czy innych VR6, GTI itp. Rzeczywistość okazuje się jednak brutalna.
![;] ;]](http://nokiahacking.pl/images/smilies/yeah2.gif)
Ja na ten przykład okropnie jarałem się Punciakiem II, a z czym skończyłem? Matiz 2002. Ale za to 60k przebiegu, klimka, w gazie i przede wszystkim wiem co się z nim działo w przeszłości

.
[ Dodano: 24 paź 2011, o 21:23 ]Dopiero obczaiłem tego punciaka, którego podlinkowałeś. Wygląda ładnie, ale takie zapały jakie ma aktualny właściciel zawsze mnie odstraszają. Ładnie wyglądają felgi błyszczące się jak psu jajca i wydech z kanalizacyjnej fi 50, mimo wszystko oczami wyobraźni widzę silnik rżnięty pod światłami przy każdym starcie, zużyte pierścienie itp.
[ Komentarz dodany przez: adrian219: 27 października 2011, o 16:10 ]boczkens: Wiek: 17 xd