nemo333 wrote:za to dostaniesz miłe zaproszenie na komendę, możliwe że odholują auto na parking i rodzice będą odpowiadać za nieupilnowanie i stworzenie zagrożenia w ruchu drogowym... jak koszty i grzywna się zmieści w 4ro cyfrowej sumie to możesz dziękować bogu, jak kurator cię nie weźmie pod opiekę to możesz mówić że masz gigantyczne szczęście... nie warto siędla głupiej zabawy narażać brzydkiego wpisu do akt...
gówno prawda, za jazde samochodem mogą mi za pierwszym razem zrobić maksymalnie notatke o demoralizacji, a samochod odcholują na parking lub przyjedzie ktoś kto ma prawko i zabierze fure. Nie wiem kto ci takich głupot nagadał, ale nie powatarzaj ich następnym razem bo wymyślasz se kwoty jakieś z kosmosu. A jak skończe 17 czyli mogę być już mandatowany i dadzą mi 500 zł kary. Jeśli drugi raz mnie złapią to moge już dostać kuratora sądowego, który tylko sprawdza moje zachowanie i oceny ...
[ Dodano: 26 paź 2011, o 18:30 ]ziomal procenty swoją drogą, ale po alkoholu to nawet Niki Lauda spowoduje wypadek...