![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Sport |
Previous topic | Next topic Page 7 of 23 [ 344 posts ] Go to page Previous 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Piłka Nożna |
---|
![]() |
21 Mar 2013, o 20:38 |
WojtekGr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ryan, coś dla Ciebie
Totti w kadrze? |
Last post |
![]() |
![]() |
21 Mar 2013, o 21:59 |
Ryan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie uważam by był to dobry pomysł,lepiej zorganizować mu pożegnalny mecz w kadrze.
|
![]() |
![]() |
22 Mar 2013, o 19:15 |
bombel201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Polska vs Ukraina. Eliminacje do MŚ 2014. Darmowa transmisja online
A kto by chcial placic za ogladanie gry naszych patalachow? ![]() |
![]() |
![]() |
22 Mar 2013, o 21:45 |
Izrael-Portugalia 3:3 ( do 71min 3:1)
To pierwszy hit dnia dzisiejszego ![]() [ Dodano: 22 mar 2013, o 20:45 ] bombel201, Ja to wolę śledzić niż oglądać |
![]() |
![]() |
22 Mar 2013, o 22:05 |
w ogóle mnie to nie dziwi, że takie baty dostajemy
![]() |
![]() |
![]() |
22 Mar 2013, o 22:43 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam dosyć tej reprezentacji!!!
Od 13 lat oglądam mecze kadry i każdy mecz oglądam z nadzieją, że będzie lepiej - ale nie jest! Przez tyle lat, widziałem tylko kilka dobrych występów polaków - ostatni mecz z Portugalią - ale wtedy grał jeszcze Krzynówek.... Kiedy to było... Obstawiam 2:4 dla Ukrainy, a bramkę strzeli Majewski |
![]() |
![]() |
22 Mar 2013, o 23:50 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mati91 wrote: ostatni mecz z Portugalią a ostatni z Angolami? Remis każdy brałby w ciemno.Ale spokojnie, chłopaki odbiją się na San Marino ![]() |
![]() |
![]() |
22 Mar 2013, o 23:59 |
Hiszpania-Finlandia 1:1
![]() Islandia-Słowenia 2:1 ![]() Albania-Norwegia 1:0 ![]() |
![]() |
![]() |
23 Mar 2013, o 11:30 |
Ta każdy głupi potrafi rozjechać San Marino....no nic tak to jest jak ustawia się Łukasika,(czytaj druga bramka) Glika(trzecia).Taktycznie to oni leżeli odległości między pozycjami masakra.Chyba że Fornalik w Fifie ma opcje 4-2-3-1 (Bardzo szeroko)
|
![]() |
![]() |
23 Mar 2013, o 12:22 |
W ogóle nie wiem co Łukasik robił w naszym składzie?
Gdzie te czasy, gdzie jako pomocnik defensywny grał Mariusz Lewandowski albo Radek Sobolewski... Brakowało Polańskiego niestety... No i nie ma w ogóle lewego skrzydła! |
![]() |
![]() |
23 Mar 2013, o 12:31 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kiepsko z tą naszą reprezentacją czarno widze Mundial 2014
![]() |
![]() |
![]() |
23 Mar 2013, o 16:54 |
Nie wiem za Łukasika już lepiej Kazimierczaka może drewno ale nie takie co ten Łukasik(wciskają tych legŁonistów na siłę to mają)Teodorczyk.Mogli dać Milika na lewe skrzydła albo Grosickiego,albo Sobotę szybki z kiwką....
|
![]() |
![]() |
23 Mar 2013, o 17:00 |
Powiem tak. Majewski się stremował, ale kiedy wszedł Obraniak to udowodnił że Majewski jest 10x lepszy. Statystyki Obraniaka pow wejściu: 4 straty, 3 niecelne podania, zepsuty rożny, nie trafiony strzał sam na sam. Dziękuję.
Łukasik się nie pokazał. Totalnie nie gotowy na reprezentacje. No i widać że wszystko spoczywa na barkach Błaszczykowskiego ... |
![]() |
![]() |
23 Mar 2013, o 18:08 |
Tak naprawdę Kuba był chyba wczoraj jedynym jasnym punkcikiem kadry. Piszczek kosi w Bundeslidze, a wczoraj znów dał du**... no wiadomo strzelił gola, ale masa strat, mało crossów... Majewski zaimponował mi kilkoma dobrymi dośrodkowaniami - szczególnie, gdy idealnie z wolnego podał do Boenischa, ale ten strzałem z woleja strzelił w prost ręce bramkarza...
Szanse na awans są, ale trzeba wszystkich ograć... Mamy tak prostą grupę - wydawałoby się... Cele? Myślę, że San Marino trzeba strzelić bardzo dużo goli, aby poprawić bilans bramek - bo może mieć on znaczenie... Potem gramy z Mołdawią (7.06), następnie z Czarnogórą (6.09) i San Marino (10.09) no i październik Ukraina i Anglia... |
![]() |
![]() |
26 Mar 2013, o 10:57 |
San Mariono to takie baty spusci naszej reprezentacji, ze az zal bedzie na to patrzec
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23 Next Page 7 of 23 [ 344 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Sport |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)