kacper5 wrote:Nie uważacie że było za dużo tych spotkań Putin - Tusk na osobności ?
kacper5 wrote:Czy wy jesteście patriotami czy zwyczajnymi POpaprańcami ?
kacper5 wrote:Czy dla was słowa ,,Była gęsta mgła, nic nie było widać i świadkowie dokładnie widzieli samolot zahaczający o drzewa'' mają w sobie sens ?
kacper5 wrote:Obama nawet przyleci na pogrzeb a wy ciągle o jednym. Błąd pilota, błąd pilota, błąd pilota. Obama na pewno przyjedzie także po to by kontrolować sytuację.
kacper5 wrote:Nie chodzi mi o to że dlatego przyjeżdża. Chodzi mi o to że kiedy dowidział się że Putin przyjeżdża z wielką obstawą chciał zobaczyć co z tego wyniknie, i uniknąć rozpoczęcie ew. III wojny światowej.
ktos99.9 wrote:a jeszcze do tego tam nie było mgły więc pilot powinien sobie poradzic.
pawelooss wrote:Fakt faktem moja teoria nieco legła - obecna tragedia nie zasłoniła Katynia, a wręcz wyeksponowała go całemu światu. Więc jeśli to nie był wypadek, to Rosjanie albo się przeliczyli, albo mieli jakiś niesamowicie tajny i nieodgadniony cel.
Na uroczystości pogrzebowe Lecha Kaczyńskiego chce przyjechać prezydent Rosji Dmitrij Miedwiediew. Niewykluczone, że będzie też obecny prezydent Stanów Zjednoczonych Barack Obama - poinformował szef MSZ Radosław Sikorski. Na pewno nie zabraknie szefa PE Jerzego Buzka i szefa NATO. Swoją obecność zapowiedziało też wielu prezydentów.
kacper5 wrote:Prawdy dowiemy się tylko wtedy kiedy Jarosław Kaczyński zostanie prezydentem.
kacper5 wrote:Prawdy dowiemy się tylko wtedy kiedy Jarosław Kaczyński zostanie prezydentem.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests