Register Login

Site RulesFAQSearchContact
PortalBlogWikiChat

Previous topic | Next topic
Page 11 of 26 [ 384 posts ]
Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 26  Next
Print view
Write comments Post new topic

Rozbił się samolot z Prezydentem RP - katastrofa w Smoleńsku k. Katynia.

Post Re: Rozbił się samolot z Prezydentem RP - katastrofa w Smoleńsku k. Katynia. 15 Apr 2010, o 20:26

Male - Sponsor  Posts/Topics1524/67  Reputation point 3323 
Offline  Profile 
Java Opera
Kacper5, piszesz takie głupoty, że szkoda gadać.
Nie jestem na bieżąco z informacjami, ale czytałem niedawno na wykopie, że w okolicach tamtego lotniska jest różnica poziomów terenu i także to mogło mieć wpływ.
A na koniec powiem, że jakakolwiek prawda by nie była, to nie sądzę, byśmy dowiedzieli się prawdy. A przynajmniej czegoś takiego co wszyscy by przyjeli bez powątpiewania

[ Komentarz dodany przez: IuDeX: 15 kwietnia 2010, o 19:31 ]
Z 3 postów zrobiono 1

Last post
Reply with quote 

Post Re: Rozbił się samolot z Prezydentem RP - katastrofa w Smoleńsku k. Katynia. 15 Apr 2010, o 20:28

Male - 50%  Posts/Topics197/29  Reputation point 239 
Offline  Profile 
Windows XP Chrome
kacper5 wrote:
Prawdy dowiemy się tylko wtedy kiedy Jarosław Kaczyński zostanie prezydentem.

Musiałby najpierw wygrać. A druga sprawa to jakoś nie widzę zależności między dochodzeniem przyczyny katastrofy, a aktualnym Prezydentem (tak - słowo "Prezydent" pisze się wielką literą).

Chodzi mi o to że gdyby Jarosław został Prezydentem na początku zajął by się dochodzeniem w sprawie śmierći brata. A przecie Prezydentowi się nie odmawia.

Ps Maciek on wygra i tyle.
Reply with quote 

Post Re: Rozbił się samolot z Prezydentem RP - katastrofa w Smoleńsku k. Katynia. 15 Apr 2010, o 20:31

Male - Sponsor  Posts/Topics1351/95  Reputation point 1711 
Offline  Profile 
Windows 7 Firefox
kacper5 wrote:
Ps Maciek on wygra i tyle.

Mogę się z tobą o $$ założyć, że nie :]
Reply with quote 

Post Re: Rozbił się samolot z Prezydentem RP - katastrofa w Smoleńsku k. Katynia. 15 Apr 2010, o 20:39

Offline  Profile 
Windows XP Chrome
maciek, dobra.

PS A ty kogo obstawiasz ?
Reply with quote 

Post Re: Rozbił się samolot z Prezydentem RP - katastrofa w Smoleńsku k. Katynia. 15 Apr 2010, o 20:45

Male - Sponsor  Posts/Topics565/40  Reputation point 641 
Offline  Profile  WWW   
Windows XP Chrome
Nie chcę być wredny, ale spekulacje na temat przyszłych wyborów i ich zwycięzcy mogły by odbywać się w osobnym temacie.
Reply with quote 

Post Re: Rozbił się samolot z Prezydentem RP - katastrofa w Smoleńsku k. Katynia. 15 Apr 2010, o 20:48

Male - Administrator  Posts/Topics12083/1215  Reputation point 17485 
Offline  Profile  WWW   
Windows Vista Firefox
Eee hola hola, cóż to za OT? Już nie możecie uszanować, dla kogo został stworzony ten temat?

kacper5 wrote:

Ale straszne bzdury piszesz. A chcesz wojny z Rosją? Jeśli byłby to spisek, to i tak się szybko nie dowiemy prawdy jako opinia publiczna. Nawet o gen. Sikorskim nadal nie jesteśmy wszystkiego pewni, bo wszystko jest utajnione, a przecież minęły już 2 pokolenia od tego czasu.

(Poza tym jest dość nikła nadzieja, że JK będzie w ogóle startował.)

Uwierz mi, że ja byłbym pierwszą osobą, która sugerowałaby opinię, że to nie był wypadek (z resztą starałem się przecież rzucić na to cień wątpliwości). Ale z braku racjonalnych dowodów na razie i ja jestem zmuszony zawiesić swoją teorię na haku.
Reply with quote 

Post Re: Rozbił się samolot z Prezydentem RP - katastrofa w Smoleńsku k. Katynia. 15 Apr 2010, o 20:58

Offline  Profile 
Windows XP Chrome
pawelooss wrote:
Eee hola hola, cóż to za OT? Już nie możecie uszanować, dla kogo został stworzony ten temat?

kacper5 wrote:

Ale straszne bzdury piszesz. A chcesz wojny z Rosją? Jeśli byłby to spisek, to i tak się szybko nie dowiemy prawdy jako opinia publiczna. Nawet o gen. Sikorskim nadal nie jesteśmy wszystkiego pewni, bo wszystko jest utajnione, a przecież minęły już 2 pokolenia od tego czasu.

(Poza tym jest dość nikła nadzieja, że JK będzie w ogóle startował.)

Uwierz mi, że ja byłbym pierwszą osobą, która sugerowałaby opinię, że to nie był wypadek (z resztą starałem się przecież rzucić na to cień wątpliwości). Ale z braku racjonalnych dowodów na razie i ja jestem zmuszony zawiesić swoją teorię na haku.

Chcę i to bardzo. Już za długo przymilaliśmy się do rosji. Już za dużo zrobili nam złych rzeczy. Niech teraz oni poczują ból

THIS IS WAR !
Reply with quote 

Post Re: Rozbił się samolot z Prezydentem RP - katastrofa w Smoleńsku k. Katynia. 15 Apr 2010, o 21:10

Male - Friend  Posts/Topics631/42  Reputation point 430 
Offline  Profile 
Windows 7 Firefox
http://www.silkroadonline.com.pl/forum/ ... ak-zamach/

Nosz kuźwa padłem. Czego to ludzie nie wymyślą. Jakiś debil widzi coś w tym filmiku, porobił durne prostokąty i wrzucił do sieci a ludzie w to wierzą. :/
Reply with quote 

Post Re: Rozbił się samolot z Prezydentem RP - katastrofa w Smoleńsku k. Katynia. 15 Apr 2010, o 21:13

Male - Administrator  Posts/Topics12083/1215  Reputation point 17485 
Offline  Profile  WWW   
Windows Vista Firefox
kacper5 wrote:
Chcę i to bardzo.

Idź się leczyć. Inaczej nie można tego określić. Wojny chcą tylko ludzie niezrównoważeni psychicznie.

Apeluję zakończyć te spekulacje, które nie są podparte żadnymi dowodami.
Reply with quote 

Post Re: Rozbił się samolot z Prezydentem RP - katastrofa w Smoleńsku k. Katynia. 15 Apr 2010, o 21:16

Offline  Profile 
Windows XP Chrome
Chris91, FAIL sweetheart. Everybody think ,,This is assassination''
Reply with quote 

Post Re: Rozbił się samolot z Prezydentem RP - katastrofa w Smoleńsku k. Katynia. 15 Apr 2010, o 21:26

Male - Sponsor  Posts/Topics565/40  Reputation point 641 
Offline  Profile  WWW   
Windows XP Chrome
kacper5 wrote:
Everybody think

'ewrybady', ale chyba tylko wokół Ciebie, że Ci się tak wpoiło.
Reply with quote 

Post Re: Rozbił się samolot z Prezydentem RP - katastrofa w Smoleńsku k. Katynia. 15 Apr 2010, o 21:27

Male - Friend  Posts/Topics672/35  Reputation point 546 
Offline  Profile   
Windows Vista Firefox
jaki spisek co wy gadacie podobno błędem było też to że rosjanie mieli inną jednostke ciśnienia że my mieliśmy względem morza czy czegoś a rosjanie względem pasa więc to może mówić o tej różnicy przy lądowaniu czytać ścieżka schodzenia a po drugie powiem tak nie oceniajcie prezydenta teraz jako polityka bo gdybym ja tak robił to bym spokojnie użył paru nie cenzuralnych słów a oceniam go jako ojca dziadka zwykła osobę
najbardziej żal mi jest załogi bo zgineli przy tym co lubili robić czyli przy lataniu w samolocie które kochali tak samo jak ja
Reply with quote 

Post Re: Rozbił się samolot z Prezydentem RP - katastrofa w Smoleńsku k. Katynia. 15 Apr 2010, o 21:42

Male - Sponsor  Posts/Topics2168/282  Reputation point 4745 
Offline  Profile 
Windows XP Firefox
Rosją rządzi mafia, więc nic dziwnego, jakby był to zamach. Ale jaki powód?? Może w zemście, za to, iż ci politycy chcieli ukarać komunistów itp. gdzieś czytałem, że jakiś pilot mówił, że zablokowanie czegoś tam przed lotem to drobnostka, a wszystko wskazuje na to, że tak zrobiono.

kacper5, mało wiesz, że tak mówisz. A i tak wtedy po polsce by nic nie zostało. Rosjanie są tacy sami jak my, a dopiero teraz sami mogą wybrać władzę, co do czego sam nie mam do końca pewności.
Reply with quote 

Post Re: Rozbił się samolot z Prezydentem RP - katastrofa w Smoleńsku k. Katynia. 15 Apr 2010, o 22:01

Male - Friend  Posts/Topics672/35  Reputation point 546 
Offline  Profile   
Windows Vista Firefox
Filip, http://m.onet.pl/_m/44b7f75fcf4f0a3ec5b ... a2,0,1.jpg i inni przeanalizujcie sobie ten link jak nisko leciał na początku a potem jak podrywał go do góry i to drzewo bodajżę na 6 albo 7 zdjęciu
Reply with quote 

Post Re: Rozbił się samolot z Prezydentem RP - katastrofa w Smoleńsku k. Katynia. 15 Apr 2010, o 22:10

Offline  Profile 
Windows XP Chrome
Proponuję zamknięcie tematu gdyż za chwilę wybuchnie I wojna forumowa.

Reply with quote 

Write comments  Post new topic
Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 26  Next
Page 11 of 26 [ 384 posts ]
Previous topic | Next topic

Search for

Jump to

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests