by pawelooss » 30 Oct 2012, o 23:04
mc9 wrote:Hahaha,że niby ''Polsza'' niezależna od rosji...
A ja też mam hasła wszystkich forumowiczów w postaci pliku SQL.

Bo same serwery nic jeszcze nie znaczą, jeśli zachowane są procedury szyfrowania itp. itd.
Eee tam, nie ma się co emocjonować. Polacy wybrali sobie taki rząd, na który zasługują.
Tu nie ma spisku. Jedynie dziejowa przypowiastka, że „i przed szkodą, i po szkodzie głupi”.

Ryan wrote:Rzeczpospolita gazeta PIS"u
A ja myślałem, że Gazeta Polska.

Rzepa jest wporzo, zresztą się w końcu wycofali.
_NeedSpeed_ wrote:dziennikarze się pomylili, gość się tłumaczył, że ślady materiałów wybuchowych mogły być ale nie musiały.
No pewnie. Przecież każdy z nas zawiera „śladowe ilości” wszystkich pierwiastków z Tablicy Mendelejewa. Co z tego.

ZiomalMarcin wrote:_NeedSpeed_ wrote:Dobra już nie pi***olcie tak na ten PIS bo chyba mniejszy burdel był za nich niż to co jest teraz...
Nie. Trafili w okres rządzenia, kiedy nie było kryzysów na świecie.
Właściwie jeśli chodzi o ścisłość, to i to, i to.

mc9 wrote:samobójstwa świadków
Hmm, teraz już każda śmierć osób zaangażowanych będzie podświadomie podejrzana. Ale choć Anioł Śmierci unosi się nad całą sprawą faktycznie dość nieprzeciętnie często, to apeluję jednak o rozwagę i nie popadanie w paranoję.

mc9 wrote:Co to,Tusk dorwał się do prasy? Czy Putin kazał?

Zaraz się kur** okaże,że wybory były regularnie fałszowane i mamy drugą,''demokratyczną'' Białoruś

Czilluj... Jeśli to rzeczywiście dezinformacja, to takie rzeczy lubią być właśnie podrzucane, bo trafiają zwykle na podatny grunt i „zagrzewają do walki” osoby na nie podatne. Dzięki temu na zasadzie „akcji i reakcji” reszta sceptyków patrzy potem na takich „bojowników” jak na wariatów bez mózgu i krzty krytycznej oceny. A to nie pomaga w rzetelnym zbadaniu sprawy...
wook wrote:a ja w tej sparwie już nic nie czytam bo prawie rzygam jak słysze w radiu/tv.
O tym właśnie pisałem wyżej.
![:] :]](http://nokiahacking.pl/images/smilies/yeah.png)
Taki to efekt wzajemnego nakręcania się jedni przez drugich. Bez sensu.
Ludzie mają w codziennym życiu dużo poważniejsze problemy i powody do emocjonowania się. A co Smoleńsk zmieni?
Ja od pewnego czasu traktuję to już jako ciekawostkę historyczną. Choć nie bez związku na obecną sytuację geopolityczną.
[ Dodano: 30 paź 2012, o 22:04 ]>>
http://migal.salon24.pl/459368,biedny-p ... a-smolensk - o, to, to, to! Nawet w tej kwestii najbliżej leży mi PJN.