by STALKER52 » 20 Aug 2011, o 17:33
nabuhodonozor111 nie wiem jak to zrobiłeś ale zawsze jak próbowałem wgrać plik .ppm od starszej wersji zawsze miałem biały ekran, dlatego zrobiłem własny plik ppm z wersi 7.97 z dogranym polskim językiem. Język wybiera się z menu gdzieś tam w konfiguracji, tylko tak jak mówię nie działa żadna przeglądarka (?), i systemowa także biały ekran i telefon się restartuje. To samo z kalendarzem, także zastanowić się tysiąc razy zanim ktoś to wgra. Chyba że nie zależy nam na kalendarzu, przeglądarce internetu. Inne aplikacje np. Mobilne Gadu działają normalnie. W moim pliku ppm jest także działający polski słownik T9. Wszystko na własną odpowiedzialność, nie biorę odpowiedzialności co do mojego pliku .ppm!
@edit
A masz ci babko placek, rzeczywiście to nie jest plik .ppm, nie mam teraz warunków żeby go zeedytować, gdyż podczas otwierania zawiesza się PPModd.
@edit2
Yeah, poprawiłem błąd przez który nie działała przeglądarka, nie działa tylko wbudowana Opera Mini, ale można sobie ściągnąć i wrzucić na telefon, kalendarz również działa bez problemów, zamieszczam tutaj moje pliki .image i .ppm trzeba je obydwa wgrać (przeflashować nimi telefon) plik .mcusw nie gra roli. Łapcie i cieszcie się

- Code: Select all
Please Login or Register, to see this Content