Trolololololololoo E71, brak real foto, sprzedawca wychwala tylko, ewidentnie handlarz albo komis E72, licytacje już mają 300 zł a kilka dni do końca, nie kupisz jej za tą cenę. Chyba że zalewkę albo uszkodzony w inny sposób
nemo333 otrzymał za ten post 1 punkty reputacji od 1 użytkowników:
mam jeszcze takie jedno pytanie czy dało by się wstawić do e71 gniazdo słuchawkowe 3,5mm (np z e75,e72,e63). A i jeszcze zainteresowałem się e75 jak w niej z wytrzymałością konstrukcji i czasem trzmamia na baterii.
Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne. "Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!
Od Androida i lagów Zachowaj nas Stephenie!
My userzy Was wielkich prosimy, wysłuchajcie nas!"
czasem niektóre gniazda można zamienić. Wydawało mi się że miejsca jest dość i może by dało. Jakby to złącze było połączone przez dociśniećie elementu. Bo jedyną wadą e71 jest dla mnie właśnie to złącze A/V 2.5mm.
Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne. "Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!
Od Androida i lagów Zachowaj nas Stephenie!
My userzy Was wielkich prosimy, wysłuchajcie nas!"
Nokia e52 dobra bateria i multimedialnie też dobra jest.
Moje fony: LG u8110 > SE k750i@w800i > SE C702(Tuning) > SE Xperia X8@Walkman W8 > Microsoft Lumia 640 DS > Xiaomi Redmi Note 4X > Xiaomi Redmi Note 8T *Telefony które posiadam obecnie są wypisane pogrubioną czcionką "niektórym ludziom trzeba tłumaczyć łopatologicznie albo łopatą"
hubert123454 otrzymał za ten post 1 punkty reputacji od 1 użytkowników:
Co do E52 nie polecam.Po tygodniu użytkowania już poszła do serwisu.Były nagminne problemy z nią.Co przyszła z serwisu a tu kolejne odkrycie że coś się roz****ło. Juz bardziej E51 jestem w stanie polecić niż E52. hubert123454 dobrze że poleciłeś E52 ale musisz też wiedzieć że są bardzo wadliwe modele i naprawa ich (jeżeli telefon już bez gwarancji) są po prostu nie opłacalne.
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 24 stycznia 2012, o 19:38 ] Zależy, jak się trafi... Ja tam nie narzekam.
Jak szanujesz telefon i nie katujesz go to szczerze mój znajomy miał go i nie narzekał ale musiał go sprzedać ze względu na to że chciał sobie rower tzw.Duala Kupić. A E52 jest spoko i nie ma co narzekać jak się go nie miało w rękach bo zazwyczaj ci co nie mieli tego modelu na niego narzekają tak dla zasady.
Moje fony: LG u8110 > SE k750i@w800i > SE C702(Tuning) > SE Xperia X8@Walkman W8 > Microsoft Lumia 640 DS > Xiaomi Redmi Note 4X > Xiaomi Redmi Note 8T *Telefony które posiadam obecnie są wypisane pogrubioną czcionką "niektórym ludziom trzeba tłumaczyć łopatologicznie albo łopatą"
hubert123454 otrzymał za ten post 1 punkty reputacji od 1 użytkowników: