coś innego (od samsunga galaxy ace) z androidem/symbianem byście mi polecili fajnie by było gdyby dało się do tego telefonu podłączyć dysk lub pendrivea po usb, telefon może być używany budżet da się powiększyć do 700
Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne. "Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!
Od Androida i lagów Zachowaj nas Stephenie!
My userzy Was wielkich prosimy, wysłuchajcie nas!"
HTC Desire wygląda całkiem fajnie Moto Defy chyba wolał bym dołożyć i wziąć wersję z + na końcu. Do jakiej ceny warto szukać (może uda mi się dozbierać jeszcze trochę) galaxy s 2/nexusa bo wglądają one całkiem całkiem
[ Dodano: 20 mar 2012, o 18:53 ] udało się jeszcze trochę zwiększyć budżet na telefo teraz wynosi on 800 PLN. Czekam na propozycję.
Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne. "Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!
Ostatnio sprawdzałem w komisie czy klawisze nie są za małe na moje palce i E5 miała dobre (E72 nie mieli). Moje pytanie brzmi czy klawisze w e72 są takiej samej wielości jak w e5?
[ Dodano: 5 kwi 2012, o 16:09 ] budżet zwiększony do 900 pln.
[ Dodano: 5 kwi 2012, o 16:16 ] wymagania -wi-fi -dużo ramu (do internetu) -mocny procesor (żeby jak najmniej mulił) -dobra bateria (najlepiej żeby wytrzymywała przynajmniej 2 dni przy intensywnym użytkowaniu (dużo przeglądam neta po wi-fi muzyka dość często bluetooth cały czas włączony)) -obsługa karty pamięci 8GB lub przynajmiej 16GB wbudowanej -solidne wykonanie (lubię telefonem czasem porzucać i dość często ląduje na ziemi) -waga powyżej 100g (lubię czuć że mam telefon) -lampa błyskowa -wyjście jack 3,5mm -aparat -radio (najlepiej z RDS) -system operacyjny (najlepiej symbian) -qwerty mile widziane -typ obojętny (może być monobloc, slider obojętne) -ekran o przekątnej minimum 2.4" im więcej tym lepiej -ekran minimum 256k kolorów im więcej tym lepiej
chodzi ci o LG Optimus Black? Ponoć lg ma spore opóźnienie z aktualizacjami, sony erricsona nie chce bo marka nie istnieje już od jakiegoś czasu, a po za tym nie przypadł mi z wyglądu jak i nie pasuje mi do ręki (kolega ma więc wiem).