![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 9 of 9 [ 123 posts ] Go to page Previous 1 ... 5, 6, 7, 8, 9 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Pomysł] Układ działów forum. |
---|
![]() |
30 Sep 2015, o 17:00 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W odpowiedzi na nową konwencję nazewnictwa Microsoftu, przeorganizowałem trochę działy o Windowsie, grupując razem bliżej siebie Windows Mobile (sprzed 2010 r.), Windows Phone oraz najnowszy Windows 10 Mobile.
Przy okazji zmieniłem również sekcję Maemo & MeeGo na bardziej uniwersalną o mobilnych dystrybucjach Linuksa. Oprócz istniejących działów, pojawił się też nowy dotyczący Sailfisha (Jolla Phone) oraz wszystkich pozostałych (np. Ubuntu Touch). Przy okazji wyszczególniłem także bardziej działy o BlackBerry i ich własnym systemie. Jeżeli ktoś ma jakieś nowe ciekawe materiały do dodania (zwłaszcza goście z innych niszowych lub wygasających forów, a niekoniecznie związani z samą Nokią), to gorąco zapraszam do wypełniania nowych sekcji. W razie czego miejsce jest. ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
12 Sep 2018, o 22:00 |
Kolejne zmiany!
Nokia odżyła pod postacią HMD Global, dlatego poprzesuwałem działy związane z Androidem na najwyższe pozycje. ![]() Natomiast chętnie odświeżyłbym ikonki androidowych działów „Pomocy”, „Tutoriali” i „Patchy”, bo obecne mnie nie przekonują. Możecie zgłaszać swoje propozycje. Z góry dzięki! ![]() |
![]() |
![]() |
19 Oct 2019, o 22:40 |
Kolejne zmiany!
Przez ostatnie tygodnie wdrożyłem wiele korekt w układzie działów forum oraz w lokalizacjach niektórych tematów. ![]() Najbardziej zauważalne z nich to stworzenie nowej sekcji dla starych telefonów S30 oraz dla obecnie produkowanych S30+. Wiązało się to z odświeżeniem listy modeli, stworzeniem dla nich nowych tagów oraz przeniesieniem istniejących tematów związanych z Nokiami starszych generacji DCT-3 i DCT-4 z sekcji Nokia OS S40 do właśnie nowo utworzonej Nokia OS S30+. Ponadto uporządkowałem ikony działów oraz dodałem nowe ikony dla bardzo wielu poddziałów, które dotąd ich nie miały. ![]() pawelooss wrote: Natomiast chętnie odświeżyłbym ikonki androidowych działów „Pomocy”, „Tutoriali” i „Patchy”, bo obecne mnie nie przekonują. Możecie zgłaszać swoje propozycje. Z góry dzięki! ![]() Natomiast ten apel cały czas zostaje w mocy. Uzupełniony o prośbę znalezienia jakichś ładniejszych ikon również dla S30+. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 5, 6, 7, 8, 9 Page 9 of 9 [ 123 posts ] Previous topic | Next topic |
|