![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 7 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Propozycja] zamykanie działów |
---|
![]() |
25 Apr 2012, o 14:09 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jako że niektórzy użytkownicy forum odkopują tematy sprzed bardzo dawna w działach takich jak wybór telefonu, targowisko, pomoc techniczna proponował bym aby zrobić tak że temat jest zamykany przez moderatorów kiedy od czas napisania ostatniego postu minęły np 3 miesiące, ewentualnie dawać "nagrodę" takim archeologom. Osoby które miały by taki sam problem jak autor jakiegoś starego tematu mogły by poprosić o otwarcie.
|
Last post |
![]() |
![]() |
25 Apr 2012, o 14:14 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jakiś powód, dlaczego mnożenie tematów jest lepsze niż podczepianie się pod już istniejący tematycznie podobny?
|
![]() |
![]() |
25 Apr 2012, o 14:23 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie chodzi mi o mnożenie tematów tyko o to że tematy były by otwierane na prośbę. Chodzi mi o to że tematy są odkopywane przez osoby nie mające takiego problemu tylko dające oczywistą radaę albo w temacie o wybór telefonu sprzed roku proponują coś co pojawiło się dopiero na rynku albo spadło teraz do ceny jaka jest wyznaczona w temacie podczas gdy temat się już poprostu przedawnił
|
![]() |
![]() |
25 Apr 2012, o 14:43 |
Myślę, że rozwiązania systemowe są zbędne. Jeśli ktoś robi tak nagminnie, to się go upomina. Z odczekiwaniem określonego czasu i pilnowaniem, by zamknąć poprzednie tematy, jest za dużo zachodu.
|
![]() |
![]() |
25 Apr 2012, o 14:50 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ja dalej jestem za tym aby rozwiązany problem mógł być zamknięty przez samego użytkownika
![]() |
![]() |
![]() |
25 Apr 2012, o 17:22 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemo333 wrote: a ja dalej jestem za tym aby rozwiązany problem mógł być zamknięty przez samego użytkownika Kiedyś nawet sam coś takiego proponowałem, jednak nie było odpowiedniego dodatku. Zamykanie tematów stosuje w działach poza tematycznymi forum (np. Hydepark), a żeby jakiś wielki natłok archeologów się pojawił to jak widzimy nie ma. ![]() |
![]() |
![]() |
25 Apr 2012, o 17:29 |
nemo333 wrote: a ja dalej jestem za tym aby rozwiązany problem mógł być zamknięty przez samego użytkownika ![]() No, ciekawe jak się pokapują, że mogą coś takiego. 1%? Zresztą można już przy wygaszaniu ustawiać zamykanie tematu. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 7 posts ] Previous topic | Next topic |
|