![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach |
Previous topic | Next topic Page 3 of 4 [ 50 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Windows Phone i obsługa kafelek. |
---|
![]() |
23 Sep 2012, o 14:10 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Shreqg2 wrote: Szkoda tylko, że jest tak jedynie w przypadku nieodebranych połączeń, a już po odebraniu smsa/maila, nic tego nie sygnalizuje... Sprawdziłem u siebie jak reaguje z połączeniami - jednak moja Lumia w żadnym zakresie nie ma takiego "powiadomienia". Szkoda, małe a cieszy. ![]() ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
23 Sep 2012, o 14:50 |
minac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Diody nie ma
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
23 Sep 2012, o 15:06 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pewnie ta dioda powiadomień zależy od producenta a nokia w l710 nie dała a htc w mozarcie dał.
Ram w fonach na windowsie nie jest chyba jakoś specjalnie zapchany? Załużmy na WP zostawiam włączonego skypa i wychodzę na pulpit potem wygaszam ekran czy jak ktoś zadzwoni do mnie na skype to telefon się wybudzi i da możliwość odebrania połączenia ze skypa tak jakby ktoś dzwonił na telefon? Czy przeglądając internet (włączony skype zmonimalizowany z pulpitu włączony IE) ktoś dzwoni na skypa to skype wyskoczy na wierzch? |
![]() |
![]() |
23 Sep 2012, o 15:21 |
Shreqg2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Quote: No i brak możliwości zmiany wyszukiwarki. W erze wujka Googla, tylko Bink ![]() Na odblokowanych urządzeniach można zmienić wyszukiwarkę... ![]() Quote: Załużmy na WP zostawiam włączonego skypa i wychodzę na pulpit potem wygaszam ekran(...) Jeszcze raz powtarzam, każda aplikacja po zminimalizowaniu zostaje zamrożona. W związku z tym, Skype po przejściu do innego programu zostanie rozłączony, a co za tym idzie nie będzie można do Ciebie dzwonić. |
![]() |
![]() |
23 Sep 2012, o 15:59 |
wook wrote: pewnie ta dioda powiadomień zależy od producenta a nokia w l710 nie dała a htc w mozarcie dał. No co ty? ![]() ![]() wook wrote: Załużmy na WP zostawiam włączonego skypa i wychodzę na pulpit potem wygaszam ekran czy jak ktoś zadzwoni do mnie na skype to telefon się wybudzi i da możliwość odebrania połączenia ze skypa tak jakby ktoś dzwonił na telefon? Czy przeglądając internet (włączony skype zmonimalizowany z pulpitu włączony IE) ktoś dzwoni na skypa to skype wyskoczy na wierzch? Nie chcę nic mówić, ale takich bajerów to chyba nawet na Symbianie nie masz. ![]() ![]() Shreqg2 wrote: Na odblokowanych urządzeniach można zmienić wyszukiwarkę... Ten skrót służy mi tylko do szybkiego włączenia IE. ![]() |
![]() |
![]() |
23 Sep 2012, o 16:02 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
23 Sep 2012, o 16:12 |
IuDeX wrote: IMO to powinna być podstawowa funkcja ze Skype o.O Ale Skype to aplikacja, a nie składnik systemu. ![]() |
![]() |
![]() |
23 Sep 2012, o 16:14 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrian219 wrote: Ale Skype to aplikacja, a nie składnik systemu. No i powinna działać w tle, jeśli jest... |
![]() |
![]() |
23 Sep 2012, o 16:20 |
IuDeX wrote: No i powinna działać w tle, jeśli jest... To już zależy od podejścia do samej roli wszystkich aplikacji. Ale nie zaprzeczę, że aplikacja Skype to jeden z większych niewypałów Microsoft. ![]() |
![]() |
![]() |
23 Sep 2012, o 17:02 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrian219 wrote: Nie chcę nic mówić, ale takich bajerów to chyba nawet na Symbianie nie masz. a właśnie że na symbianie jak mam włączonego i zminimalizowanego skypa to jak ktoś dzwoni odbieranie połączeń na skypie wyskakuje na wierzch tak jak by ktoś dzwonił normalnie. |
![]() |
![]() |
23 Sep 2012, o 19:27 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bo tak jest na kazdym cywilizowabym systemie
![]() a jak przegladam cos na necie. dostane sms. czy wiadomosc na gg to zamyka mi sie pzegladarka czy po odpisaniu moge dalej w tym samym momencie dokonczyc pisanie posta? |
![]() |
![]() |
23 Sep 2012, o 19:37 |
nemo333 wrote: a jak przegladam cos na necie. dostane sms. czy wiadomosc na gg to zamyka mi sie pzegladarka czy po odpisaniu moge dalej w tym samym momencie dokonczyc pisanie posta? Oczywiście. Skoro tak przedstawiliśmy dużo wad to i o jakieś zalecie powiem. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
23 Sep 2012, o 19:47 |
lol. twoja odpowiedz na moje pytanie wyglada w ten sposob:
wolisz herbate czy kawe? tak. ZJARANY ADRIAN XDDD [ Komentarz dodany przez: adrian219: 23 września 2012, o 20:08 ] Hahahaha. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
23 Sep 2012, o 19:53 |
Shreqg2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemo333 wrote: a jak przegladam cos na necie. dostane sms. czy wiadomosc na gg to zamyka mi sie pzegladarka czy po odpisaniu moge dalej w tym samym momencie dokonczyc pisanie posta? Możesz spokojnie dokończyć pisanie posta... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
24 Sep 2012, o 16:45 |
Dziś pobawiłem się trochę Lumią 610...
I jak na szybki system to to ku*** jest ![]() Chciałem zobaczyć co otwiera przycisk szukanie. Nacisnąłem, raz, drugi, trzeci. Dobra, pewnie nie działa, może zablokowany i nie otworzy. więc przewinąłem listę aplikacji od początku do końca i chcę otwierać ustawienia. A tutaj mi się odpaliła nagle przeglądarka ![]() Dobra, jeden fail nie powinien przekreślać całego systemu. Ale on ogólnie długo myśli ![]() ![]() WP jest systemem zupełnie nie dla mnie ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4 Next Page 3 of 4 [ 50 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)