![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Polityka |
Previous topic | Next topic Page 14 of 16 [ 230 posts ] Go to page Previous 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Wybory Parlamentarne 2011 - kampania, dyskusje i wyniki. |
---|
![]() |
11 Oct 2011, o 00:00 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Wyniki Wyborów do VII Sejmu i Senatu!
48,92% frekwencji (15 050 027 wydanych pakietów); 95,48% głosów ważnych; 4,52% głosów nieważnych. Sondaże tuż po zakończeniu wyborów.
Typowania użytkowników forum. ![]() ![]()
Sondaże & Prognozy Przedwyborcze. Wrzucam jeszcze wszystkie sondaże dla potomności, aby upamiętnić, który z nich się najbardziej sprawdził. Czy renomowane sondażownie nie zawiodły, czy też najbliżej prawdy okazały się jednak badania studentów? ![]()
Przy okazji znalazłem furtkę do dokładniejszych wyników SMG/KRC. ![]() Wykres: http://www.wybory.smgkrc.pl/themes/smgkrc/swf/mainchart.swf Źródło: http://www.wybory.smgkrc.pl/api/v1/ElectionPollsPage (/182.xml) A wybory.xaa.pl całkiem chytrze pojechały w swoim podsumowaniu: klik. Zamiast wziąć prognozę OBOP (i zająć 2. miejsce) porównywali sondaż. |
Last post |
![]() |
![]() |
13 Oct 2011, o 23:00 |
"PO i RP wygrały w więzieniach,
PiS w szpitalu psychiatrycznym" ![]() ![]() ![]() >> http://gazetaolsztynska.pl/72426,PO-i-R ... cznym.html [ Dodano: 13 paź 2011, o 23:00 ] ![]() |
![]() |
![]() |
14 Oct 2011, o 10:09 |
xseejay91x ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czy Polską rządzi PO, PiS, RP, inna partia... - wiele to do znaczenia nie ma.
Po dokładnym wgłębieniu się w tematykę łatwo dojść do wniosku, że kraj w ogromnej mierze zależny jest od "niebieskiej władzy". Radzę przeanalizować wszystkim tę wstrętną, destrukcyjną masońską "myśl" polityczną, a nasuną się Wam na prawdę ciekawe wnioski. Jesteśmy narodem zakleszczonym w szponach traktatu lizbońskiego, ogłupiającej propagandy medialnej i przekazu podprogowego. |
![]() |
![]() |
14 Oct 2011, o 11:17 |
Ryan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss, jak to jest przecież prawa głosu nie mają osoby które są ubezwłasnowolnione.Więc jak ktoś jest w szpitalu psychiatrycznym ma już chyba coś na pograniczu tego.Ponieważ potrzebuje takiego leczenia,dziwne to trochę jest
|
![]() |
![]() |
14 Oct 2011, o 11:30 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ale jak ktoś jest w szpitalu psychiatrycznym to niekoniecznie musi być ubezwłasnowolniony, tak mi się wydaje. Może mieć depresję, może leczyć się z alkoholizmu. Pewnie jest dużo takich chorób, które jednak pozwalają myśleć w miarę trzeźwo
|
![]() |
![]() |
14 Oct 2011, o 12:30 |
Ryan wrote: pawelooss, jak to jest przecież prawa głosu nie mają osoby które są ubezwłasnowolnione. W Wielkiej Brytanii nie mają właśnie tego prawa i nawet przy ostatnich uniowyborach Bruksela wszczęła raban, że jak to jest, iż wszyscy nie są dopuszczani do głosowania i że to jest sprzeczne ze "standardami europejskimi". Lecz Anglicy olali te piski i jak osoba skazana wyrokiem na odsiadkę w więzieniu nie mogła głosować do czasu aż wyjdzie, tak i dalej nie może. ___ Szykują się co najmniej dwa duże protesty o unieważnienie głosowania: pierwszy od Nowej Prawicy oraz drugi od KWW OLW Nowego Ekranu i sztabu "Uczciwych Wyborów". >> Mój głos okazał się nieważny (?!!!) // FOTO ![]() ___ Ktoś się doszukał ciekawych sondaży na TVN24. Powisiało to 5 minut, a potem zdjęli. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
14 Oct 2011, o 13:37 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss, ale jak dopisywali X, to liczyli od razu sfałszowane, więc to są brednie jakieś z tym TVNem.
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 14 października 2011, o 13:55 ] Wiem, że brednie, bo wyniki sumują się do 102%. Mogły to być równie dobrze wyniki tylko z jednego okręgu, a te ostatnie sekundy z wynikiem PiS-u wchodziły już na nowy okręg, stąd uzasadnione byłoby to błędne sumowanie. Przesyłam tylko info, jakich rzeczy zdesperowani ludzie się już wszędzie doszukują. ![]() |
![]() |
![]() |
14 Oct 2011, o 14:35 |
nie wiem co sądzić o tym wszystkim,już dawno wiedziałem że polityka to gó*no,ale żeby tak męczyć człowieka
![]() |
![]() |
![]() |
15 Oct 2011, o 19:40 |
karolwr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja jestem zadowolony , że do Parlamentu wszedł Ruch Poparcia Palikota
![]() Oto moje kilka cech: 1. Popieram Program Nowoczesnego Państwa. 2. Popieram rozdział Państwa od Kościoła. 3. Jestem za równym traktowaniem wszystkich warstw społecznych. 4. Mam poglądy lewicowe.... SLD niestety to już nie lewica. ![]() Za 4 lata lewica wygra wybory ( RP) ![]() Ruch Poparcia Palikota na pewno coś zmieni w Polskiej polityce. Ja chcę państwa świeckiego i przyjaznego. [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 15 października 2011, o 20:11 ] RPP to stowarzyszenie, do Sejmu weszła partia Ruch Palikota. Lub Palikot Rucha - jak kto woli. ![]() |
![]() |
![]() |
15 Oct 2011, o 20:30 |
![]() ![]() ![]() ___ Ja teraz czekam tylko na to, jak rozwiążą grudniowy problem rolowania zadłużenia zagranicznego przy złotówce mogącej dość poważnie się osłabić w końcówce roku. No chyba że Sąd N. rozpatrzy przyszły protest Korwina o unieważnienie wyborów. ![]() |
![]() |
![]() |
15 Oct 2011, o 21:01 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: No chyba że Sąd N. rozpatrzy przyszły protest Korwina o unieważnienie wyborów. ta, już lecą, już im się chce... jak dla mnie albo będzie stwierdzenie że ich wniosek się zgadza ale to byłaby niewielka zmiana i nie ma sensu powtarzać albo powiedzą że wszystko było w porządku a to ich wina że za późno zgłosili się z podpisami. ![]() Korwin chce unieważnienia bo nie zaliczyli mu wszystkich list wyborczych tak? czy źle czytałem? ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 15 października 2011, o 21:12 ] Bo nie zaliczyli w terminie. Po prostu miał pecha natknąć się na zwykłego buga w ustawie. ![]() |
![]() |
![]() |
15 Oct 2011, o 21:26 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pewnie potem zgłoszą to do Europejskiego Trybunału (Korwin-Mikke i Unia?
![]() ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 15 października 2011, o 21:32 ] A to już raz się tak zdarzyło? O czymś nie wiem? ![]() [ Komentarz dodany przez: adrian219: 15 października 2011, o 22:02 ] Chodziło mi o rozbiorki, czyli mieszanie się kogoś innego w sprawy wewnętrzne Polski. ![]() |
![]() |
![]() |
15 Oct 2011, o 21:40 |
Korwin od dobrych kilkunastu lat ma swoje poglądy 3ma się,i mu tyłka nie bd się chciało ruszyć do żadnego sądu zapewne
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 15 października 2011, o 22:03 ] Już dwa razy poszedł w tej sprawie, więc chyba pójdzie... |
![]() |
![]() |
16 Oct 2011, o 10:57 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrian219, Polski już nie ma od podpisania traktatu lezbońskiego przez konserwatywnego narodowca i patriotę Kaczyńskiego.
|
![]() |
![]() |
16 Oct 2011, o 11:42 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Filip, przecież to nie była jego osobista decyzja, nie sprzeciwił się całemu narodowi.
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16 Next Page 14 of 16 [ 230 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Polityka |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)