![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Polityka |
Previous topic | Next topic Page 15 of 16 [ 230 posts ] Go to page Previous 1 ... 12, 13, 14, 15, 16 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Wybory Parlamentarne 2011 - kampania, dyskusje i wyniki. |
---|
![]() |
16 Oct 2011, o 12:48 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Honorowe postąpienie to by było poddanie się do dymisji ale nie oddanie polski ZSRE.
|
Last post |
![]() |
![]() |
16 Oct 2011, o 12:54 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I tak i tak by to podpisali.
|
![]() |
![]() |
16 Oct 2011, o 13:01 |
A mógłby to chociaż opóźnić. Mnie co najmniej utwierdził w tym, że PiS to żadne mniejsze zło, obydwie te partie to zwyczajne partie władzy, żadnej zmiany na lepsze nie przeprowadzą, PiS również zwiększa kontrole, po zabójstwie jakiegoś posła wystawili ustawę o cenzurze internetu (nie znam szczegółów, ale słyszałem to w audycji mobilnych z pdasite.pl).
|
![]() |
![]() |
16 Oct 2011, o 13:15 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Filip, ciekawi mnie jeszcze jedna rzecz. Jeśli mówisz, że Polski już nie ma to co kryje się pod tą nazwą Twoja ojczyzna?
|
![]() |
![]() |
16 Oct 2011, o 13:30 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja bym tego tak nie przeceniał, zawsze można przecież wystąpić...
Czy Polska jest niepodległa? Uzyskaliśmy odpowiedź. [ Dodano: 16 paź 2011, o 13:30 ] ryba, zapewne Polacy i ich ziemie pod okupacją Unii Europejskiej. ![]() |
![]() |
![]() |
16 Oct 2011, o 13:32 |
Ryan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
było głosowanie czy chcemy do unii czy nie...a teraz jaka ta UE zła i wgl,śmieszy mnie coś takiego...
|
![]() |
![]() |
16 Oct 2011, o 13:56 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ryan wrote: było głosowanie czy chcemy do unii czy nie...a teraz jaka ta UE zła i wgl,śmieszy mnie coś takiego... Od samego początku byłem na nie. Unia jest demokratycznym "CCCP" IMO. |
![]() |
![]() |
16 Oct 2011, o 13:59 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ryan wrote: było głosowanie czy chcemy do unii czy nie...a teraz jaka ta UE zła i wgl,śmieszy mnie coś takiego... były wybory...a teraz jakie to PO złe i wgl,śmieszy mnie coś takiego... |
![]() |
![]() |
16 Oct 2011, o 19:31 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
16 Oct 2011, o 20:40 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wodnik Szuwarek wrote: Nie prawda, jest polska. Ten kraj nie zasługuje na pisownię z dużej litery Bzdury pleciesz. Kim jesteś by wydawać takie sądy? ![]() |
![]() |
![]() |
16 Oct 2011, o 20:49 |
ryba, a dlaczego by miał zasługiwać??
|
![]() |
![]() |
16 Oct 2011, o 21:02 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ryba wrote: Wodnik Szuwarek wrote: Nie prawda, jest polska. Ten kraj nie zasługuje na pisownię z dużej litery Bzdury pleciesz. Kim jesteś by wydawać takie sądy? ![]() Mesjaszem. |
![]() |
![]() |
17 Oct 2011, o 11:05 |
Obeebok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Traktat lizboński? Niczego nie zmienił. Na papierze pojawiło się jeno to, co funkcjonowało od dziesięcioleci np. pierwszeństwo prawa unijnego nad krajowym. Chyba naczytałeś się za dużo na portalach typu newworldorder.com.pl.
|
Last edited by Obeebok on 17 Oct 2011, o 11:06, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
17 Oct 2011, o 13:46 |
Ryan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jedyny plus UE to brak kontroli na granicach,szybciej się podróżuje.
PS proponuje zmienić nazwę tematu albo otworzyć nowy coś w stylu Kraj po wyborach albo polityka coś w ten deseń bo robi się tutaj OT |
![]() |
![]() |
17 Oct 2011, o 15:53 |
Ryan, to chyba nie UE tylko Układ z Schengen, zgodzę się, że jest to dobre.
Obeebok, czytałem takie strony rzeczywiście, ale tam oni to z poszlak wymyślają sobie jakieś dowody i podciągają wszystko do swoich racji. Wiem, że traktat nie zmienił wiele, bo POlitycy są posłuszni zachodowi, ale chodzi o sam fakt udokumentowania tego. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 12, 13, 14, 15, 16 Next Page 15 of 16 [ 230 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Polityka |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)