by Qubi » 29 Apr 2012, o 11:13
nemo333, Naprawdę Cie nie rozumiem, miałeś X8 każdemu polecałeś, nagle dostałeś fioła na punkcie Live teraz nim się srasz, porównujesz x8 do live, to dwa rożne fony inne podzespoły, co to za porównanie, to jak maluch i ferrari... Człowieku, weź sie zastanów. Każesz mu zbierać do 500 i live... X8 jak na pierwszy z andkiem jest okej. A i co do płynności to nie tylko procesor jest ważny. Naprawdę, kupiłeś i teraz będziesz się sr** do liva i do liva... Za te cenę niech kupi x8, na stocku AB działa płynnie NFS shift tez. Ty widocznie nie umiałeś złożyć x8 do kupy aby elegancko chodziła, i tak miałeś, mi nigdzie nie lagowało, i nie laguje, bo mam x8 dalej. Miałem w x8 chyba wszystkie launchery, i żaden nie laguje.
Mimo wdżetów, ikon i wgl. I polecam w tym przedziale cenowym. Nawet na sotcku +gdx v21 wszystko elegancko. na 600 bez oc. Więc Ty trochę przesadzasz.
[ Dodano: 29 kwi 2012, o 11:13 ]ramzes234 wrote:Chodzi ci o xperie x10 mini? Zostaw to 3 cale w x8 to jest malo a co dopiero 2.55 w mini.
Z tym że wersja Pro, jest dobra, bo przyjemnie sie uzywa qwerty. I wszystko gra jak nalezy.