by nemo333 » 29 Apr 2012, o 00:44
jakoś sam używasz...
akurat on działał płynnie. Ale może dlatego że nie postawiłem żadnych widżetów na pulpicie bo mi się od początku nie spodobał
Wywalał FC na starcie bo zawieszał się wczytując. A miałem jeden widżet, 3 ikonki, jeden pulpit i docka
hoppek wrote:ADW Ex działają płynnie.
Może dla ciebie to jest płynne, dla mnie nie. Porównywałem przecież w jednym momencie LwW i twoją X8, LwW wszystko płynnie, ładnie animowała. X8 się wyraźnie zacinała przy każdej animacji i żadna nie była płynna tylko przeskakiwały. Może dla ciebie to jest płynność ale dla mnie nie... Zresztą, widać po samym starcie systemu, LwW startuje bardzo szybko w porównaniu do X8.
I nie mówię to dlatego że sam używam tego telefonu i polecam bo swoje. Polecam po prostu telefon który ma lepsze podzespoły żeby nie zniechęcić do systemu... Wiem co było na X8, miałem ochotę pozbyć się i kupić C6-00 bo tak mnie wkurzała swoją niestabilnością i zamuleniem. LwW nawet nie potrzebuję restartować żeby działał płynnie i uptime mam po kilka dni tylko dlatego że testuję mody albo aplikacje które wymagają rebootu albo nie zdążę podpiąć pod ładowarkę. X8 musiałem restartować conajmniej raz dziennie żeby dało się jej używać bo inaczej coraz bardziej muliła