Zdecydowałem się na X8.
Tylko teraz pytanie, czy mogę umieścić linki do aukcji Allegro (6 linków), abyście doradzili który tel kupić?
Please Login or Register, to see this Content
sam powiedziałeś żeby na stock kernel wgrać MiniCM 2.0.7 bo to najlepszy ROM ;xhoppek wrote:Do MiniCM 2.1.x trzeba odblokowanego bootloadera, to jak?
zależy który... X10M i MP już nie warto, już lepiej wziąć X8. Galaxy Mini - nie pamiętam nawet co on ma ale też nie warto, słaba rozdziałka. Xperie Mini z serii 2011 - wg mnie warto się zastanowić.Ichibanboshi wrote:Warto brać pod uwagę, któryś z modeli mini?
nie miałem porównania do szybszego telefonu?Qubi wrote:Naprawdę Cie nie rozumiem, miałeś X8 każdemu polecałeś
bo ma najlepsze podzespoły za tą kase?Qubi wrote:Każesz mu zbierać do 500 i live...
no jakoś nie jest OK jak wytrzymałem z nim 3 miesiąceQubi wrote: X8 jak na pierwszy z andkiem jest okej
Qubi wrote:na stocku AB działa płynnie NFS shift tez
akurat moja była zła? Dziwne...Qubi wrote:Ty widocznie nie umiałeś złożyć x8 do kupy aby elegancko chodziła, i tak miałeś
może tego nie widzisz...Qubi wrote: Miałem w x8 chyba wszystkie launchery, i żaden nie laguje.
może i działa płynnie jak nie będziesz patrzał na tysiące innych błędów jakie ma ten ROM...Qubi wrote:Nawet na sotcku +gdx v21 wszystko elegancko.
nie miałem w rękach dawno i nie mogę porównać jak działa Ostatni raz chyba rok temu od kimiego ale to nawet wtedy nie znałem zbytnio androidaIuDeX wrote:gt540 radziła sobie jak LWW
IuDeX wrote:To nie jest normalne...
symbian tak czy tak jest beznadziejnyadrian219 wrote:Morał z tego taki, jeśli nie modujesz androida to jest on beznadziejny.
jest źle. Cały czas się cieszę że jednak kosztował kupę kasy i nie wziąłem go z Playa po testach bo byłby to najgorszy zakup w życiuboczkens wrote:IuDeX, po podkręceniu też? Czytałem o tym modelu i chyba serio nie jest źle zwłaszcza biorąc po uwagę jaką kwotą dysponuje autor.
nemo333 wrote:bo ma najlepsze podzespoły za tą kase?
mówiłem o cenie w której jest sprzedawany a nie o cenie z tematuIuDeX wrote:250, a 500. I Ty pisałeś test po 3gim?
nemo333 wrote:mówiłem o cenie w której jest sprzedawany a nie o cenie z tematu
No powiedziałem tak, ale widać było, że skoro są problemy, to winien jest użytkownik.nemo333 wrote:sam powiedziałeś żeby na stock kernel wgrać MiniCM 2.0.7 bo to najlepszy ROM
Wszedłeś tylko do drawera, spojrzałeś i powiedziałeś, że muł. Mi tam nic teraz nie laguje, zdarzały się lagi, ale to dało się ogarnąć, zrobiłem wipe, bo dawno nie robiłem i teraz telefon dobrze działa, bateria dobrze trzyma z włączoną transmisją danych. A Ty ile go miałeś? Kupiłeś telefon, po dwóch godzinach uj***łeś, potem miesiąc go nie miałeś i ile używałeś? Może dwa miesiące. I teraz masz LWW nawet nie miesiąc i porównujesz go do X8.nemo333 wrote:Mi ADW.Ex lagował nawet przy przewijaniu ikon w drawerze. I tak samo jest na hoppka X8 jak się bawiłem.
Users browsing this forum: No registered users and 13 guests