kurupt wrote:Chyba powoli czas kończyć tą jałową, jak dla mnie dyskusję.
jojo87 wrote:Że co proszę? Nie no, teraz po prostu przesadziłeś... Czy KIEDYKOLWIEK PISAŁEM DO CIEBIE JAK "POKEMONY" NIE, WIĘC DO ku*** NĘDZY NIE SUGERUJ TAK ALBO POKAŻ DOWÓD ŻE NIBY TAK ROBIŁEM Też z reguły tego nie piszę - żal, wciskać komuś nie jego wypowiedzi, pi***olony ŻAL!
jojo87 wrote:Chciałem odpowiedzieć po napisaniu tematów do uplaodów i to zrobiłem, wierz mi lub nie, szczerzę - mam to głęboko w du...
jojo87 wrote:Owszem, zgadzam się ale czy mi chodzi o to CZY JĄ ZMIENISZ? Nie o to zastanowienie się nad swoim postępowaniem ale o REALNĄ CAŁKOWITĄ ZMIANĘ ORIENTACJI.
Trudno, bo to już mnie wk***ia po prostu. Czepie się od zawsze i czepia jak rzep du**. O ile spraw technicznych jest to bardzo dobrą zaletą, o tyle w stosunku do wszelkich regulacji i życia forumowego jest to beznadziejnie wkurzające.
jojo87 napisał(a):
A właśnie, że guzik prawda. Postanowiłem odpowiedź po napisaniu tematów do uploadów (bo bym je przekładał w nieskończoność). Po prostu pośpieszyłeś się z tym osądem
du** blada. Równie dobrze mogłeś zobaczyć mój post i dopiero wtedy na to zareagować - i nikt nie może potwierdzić, co jest prawdą. Tak samo proszę Cię o odpowiedź w jednym temacie od 2 miechów, ale zakrywasz się durnowatą odpowiedzią "bO jA nIe Mam CzAsÓ". Ale na uploady i czepianie się w nowych tematach już masz? Rzadko używam tego słowa, ale jednak - żal.
A czy Ty miałbyś gdyby Cię ktoś oczerniał...kurupt wrote:Skoro to masz tak głęboko, tam gdzie Słońce nie dochodzi, to dlaczego piszesz w takie sposób :
"Czy Ty jesteś za przeproszeniem głupi, że tego nie rozumiesz?" Nawiązałem do Twojego żydowskiego aforyzmu o którym wspomniałeś a w nim nie ma mowy o przemyśleniu nad kwestią pójścia spać lecz o pójściu spać, stąd moje pytanie - nie o zastanawianiu się nad zachowaniem a zmianą orientacji.pawelooss wrote:Czy Ty jesteś za przeproszeniem głupi, że tego nie rozumiesz? Przecież wyraźnie z wypowiedzi ryby wynika, że najprawdopodobniej starałby się wyeliminować te elementy, które wskazywałyby w tym wypadku na jego przynależność do innej orientacji, jeśli nie chciałby być z nią identyfikowany. Jeśli mówię nieprawdę, niech ryba mnie poprawi i napisze co miał na myśli.
Już Ci kiedyś pisałem że jak mam odpowiadać to chce to zrobić na wszystkie nowe posty a nie tylko Twoje super ważne pytanie.Paweloss wrote:Przeczytanie tamtego tematu to kwestia max. 10 minut, które poświęciłeś dziś np. na zbędną dyskusję w tym (tamtym) temacie.
A czy ja kiedyś składałem jakąś obietnicę? A może jakąś przysięgę...?Paweloss wrote:Obietnicy nie dotrzymał.
Owszem skręca mnie ale po przeczytaniu niektórych błędnych domysłów co do mnie i tego, że usilnie starasz się mnie... wyśmiać(?).pawelooss wrote:nie będzie pisał off-topicu w Ogłoszeniach, bo np. szanuje porządek i go skręca, gdy go narusza, co jest oczywiście w pełni uzasadnione i rozumiem
Witam imiennikamichero wrote:gdyby coś to mam na imię michał
Wreszcie jeden głos rozsądku, wśród całej masy popleczników "boga"...
Tak oczywiście, jakby mi tego do szczęścia brakowało... NIE, NIE CHCE MIEĆ TU RANGI ADMINISTRATORA.czaro1514 wrote:jojo niedługo range admima będzie chciał zgarnąć
maciek164 wrote:to że jesteś adminem nie czyni cię bogiem
pawelooss wrote:Ja nie prosiłem się o protekcję. Jestem zwykłym człowiekiem i można mi nazdać, również przy pomocy mocnych słów, a nawet bardzo chętnie tego wysłucham, jeśli płyną za tym też jakieś argumenty. Po raz kolejny chciałem powtórzyć, że nie jestem typem admina, który banuje za jakąkolwiek krytykę - może was to dziwi, jest to niespotykane itd., ale tak jest.Tak więc nie bać się, jeśli coś wam ciąży.
czaro1514 wrote:pawelooss, a poco takim ustępować. jojo niedługo range admima będzie chciał zgarnąć.
speed_963 wrote:Dobra może skończyć ten temat co ??
jojo87 wrote:Nawiązałem do Twojego żydowskiego aforyzmu o którym wspomniałeś a w nim nie ma mowy o przemyśleniu nad kwestią pójścia spać lecz o pójściu spać, stąd moje pytanie - nie o zastanawianiu się nad zachowaniem a zmianą orientacji.
jojo87 wrote:Już Ci kiedyś pisałem że jak mam odpowiadać to chce to zrobić na wszystkie nowe posty a nie tylko Twoje super ważne pytanie.
jojo87 wrote:A czy ja kiedyś składałem jakąś obietnicę? A może jakąś przysięgę...?
jojo87 wrote:Owszem skręca mnie ale po przeczytaniu niektórych błędnych domysłów co do mnie i tego, że usilnie starasz się mnie... wyśmiać(?).
jojo87 wrote:Wreszcie jeden głos rozsądku, wśród całej masy popleczników "boga"...
ryba wrote:A ja mimo wszystko czuję się pominięty w dyskusji.
michero wrote:Przepraszam, ale tak w ogóle to jaki jest główny wątek dyskusji?:)
maciek164 wrote:a pawelooss, to że jesteś adminem nie czyni cię bogiem
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests