jojo87 wrote:Pewnie w tym temacie administracja zacznie się bronić w przeróżne sposoby
Prawda nie potrzebuje obrony.
![:]](http://nokiahacking.pl/images/smilies/yeah.png)
Ale jeśli powyrywałeś zdania z kontekstu na swoją korzyść, to niestety, ale muszę zareagować.
Ale robisz z siebie wielkiego męczennika. Co chciałeś uzyskać? Czekasz na uznanie, czy brawa? Nikt nie chciał Cię stąd wyrzucać, nikt Ci tu źle nie życzył, nikt się na Ciebie nie uwziął, nikt Cię nie okłamywał, a jeśli popełnił błąd w stosunku do Ciebie, to natychmiast za to przepraszał. A jednak mimo tak zdrowego traktowania, strzelasz focha - ale to Twój problem.
jojo87 wrote:nie w nowym temacie w odpowiednim dziale bo znając pewnego junior admina jest gotów mnie zwarnować za nabijanie licznika
Tia, i co jeszcze? Może ban do Kanady? Ehhh, kolejne pomówienie... (Czemu mnie to już nie dziwi?)
Jakoś wszystkie Twoje uwagi w postaci tematów w "Propozycjach" pozostały nietknięte, a duża z nich część została uznana za słuszne i wdrożona w życie - jednak wolałeś już ten fakt skrzętnie przemilczeć, by móc pobawić się w braci Grimm.
jojo87 wrote:chodzi o to aby wyłączyć możliwość stawiania minusów bez podania powodu
Technicznie do zrobienia, jednak ja jeszcze tego nie umiałbym tak przerobić.
jojo87 wrote:Jest to drobna zmiana ale moim zdaniem powinna w mniejszym lub większym stopniu zatrzymać ten precedens.
No i jest to bardzo dobry pomysł, z resztą tak jak wiele poprzednich, jak już wspomniałem. Nie mógłbyś być tak kreatywny nadal, zamiast marnować czas na wymyślanki i spory z Księżyca? Takiego Cię lubiłem, niestety - wybrałeś inaczej.
jojo87 wrote:Mimo to zostałem posądzony o nabijanie postów.
"Nabijanie postów" brzmi jakby to był notoryczny proceder. A tak nie było, więc nie zmieniaj kontekstu poprzez dobór wygodnych słów. W tym przypadku Jr Adminowi chodziło wyłącznie o incydentalną sytuację, w której utworzyłeś kilkanaście tematów dot. skeczy tego samego kabaretu, podczas gdy uznał on, że lepiej, by znalazły się one razem, w jednym miejscu.
W związku z tym od razu zaczął je scalać, wybierając przy tym sposób manualny, ale w pewnym momencie, ok. w połowie, zamiast opcji "Połącz tematy/posty" wybrała mu się opcja "Usuń tematy", więc by zachować jednolitość ("albo w lewo, albo w prawo"), usunął też pozostałe, a dostając prośbę o wyjaśnienie tej sytuacji, natychmiast wysłał kulturalne przeprosiny za ten wypadek przy pracy (jestem w stanie nawet przytoczyć PW-y, jeśli opinia publiczna miałaby temu faktowi nie dowierzać).
jojo87 wrote:Od pewnego czasu administracja traktuje mnie po prostu po chamsku
Nie, to Ty traktujesz po chamsku administrację. I tu jest ta różnica. My podchodzimy z wyciągniętą ręką na zgodę, a Ty ją odtrącasz i zaczynasz się wykłócać. A jeśli jako oznakę "chamstwa" uważasz tego 1 warna, to przykro mi, ale zasady współżycia na forum obowiązują wszystkich i jeśli nie potrafisz się zachować kulturalnie w dyskusji, lecz bezpodstawnie oczerniasz, to licz się z konsekwencjami, bo fałszu nie będę tolerował. Nie wspominając, że na większości forów dostałbyś jedynie bana bez wyjaśnienia. Ale nawet tego nie doceniasz - Twoja sprawa, Twój problem.
jojo87 wrote:począwszy od publicznego "robienia mnie w konia",
Powtarzasz się i powtarzasz swój błąd - znów nie podajesz żadnych argumentów potwierdzających tą tezę. Nikt nie miał zamiaru robić Cię w konia - od początku sytuacja była jasna, klarowna i prawdziwa - to Ty zacząłeś doszukiwać się jakichś teorii spiskowych, które były całkowicie wyssane z palca, co później Ci udowodniłem odpowiednimi logami moderatorskimi.
jojo87 wrote:kilkukrotnym prywatnym posądzaniu mnie przez root admina o chęć skłócenia kogo tylko się da z każdym pomimo moich ciągłych zaprzeczeń
To było tylko luźne skojarzenie faktów. Bo faktem jest, że od czasów takich kilometrowych wywodów jak ten, reszta forumowiczów została naładowana jakąś złą energią i wszyscy zaczęli mieć do wszystkich jakieś niezdrowe pretensje. Nie jesteś oczywiście sprawcą tego stanu, jednak nie da się ukryć, że byłeś jego pionierem, a inni zachęceni tymże konfliktem, też zaczęli się wykłócać - i to miałem na myśli w moich wypowiedziach.
jojo87 wrote:a zakończywszy na prywatnym wyśmiewaniu mnie przez tego samego roota
Jeśli "xD" uważasz jako wyśmianie, to gratuluję filozofii życia. Jeszcze niedawno pisałem, że będę musiał znaleźć jakiś encyklopedyczny słownik emotikonek, żebyś nie miał wątpliwości, co która wyraża, i nie było choć mikroskopijnego cienia wątpliwości, że któraś może być dwuznaczna.
![;]](http://nokiahacking.pl/images/smilies/yeah2.gif)
Wtedy się śmiałem, ale nie sądziłem, że to okaże się rzeczywistością. OMG.
jojo87 wrote:2010-03-24 09:18:02 :: jojo87
"mnie to mnie tamto", drugi maciek, uważacie się za jakieś pępki świata?
2010-03-24 09:19:06 :: pawelooss
uważamy się za włodarzy swojego forum
Znów wyrwane z kontekstu. Pytałeś, czy uważamy się za pępki świata (pytanie też z kosmosu i nie wiem, co miało do rzeczy). Odpowiedziałem więc, że nie, ale jako, że jesteśmy administracją, to jesteśmy też włodarzami tego forum i musimy dbać o jego jakość, porządek i atmosferę, przez co nie pozwolimy sobie na ich psucie przez jakieś "wąty".
jojo87
09:18:02
"mnie to mnie tamto", drugi maciek, uważacie się za jakieś pępki świata?
09:18:34
log out
pawelooss
09:19:07
uważamy się za włodarzy swojego forum
09:19:45
jeśli ktoś zwraca Ci uwagę, musisz odpowiadać taką pyskówką że my som krule?
09:20:27
to normalne upomnienie i zalecenie na przyszłość a tu nagle już mała agresja się rodzi
Primo - to jest pełny kontekst.
Secundo - nie mam czego ukrywać, ale ja nie wyciągam prywatnych rozmów do dyskusji publicznej.
jojo87 wrote:A na koniec jednak wyjdę po angielsku

Jeśli tworzysz fikcyjne problemy, to Twój problem. Nikt Cię tu nie trzyma. Wierz mi, że szkoda nam jest tracić dobrego uploadera i aktywnego użytkownika, ale jeżeli każda następna dyskusja miałaby tak samo wyglądać, to lepiej już powiedzieć: "Krzyż na drogę!" (a, zapomniałem, że Ty ateista - jeszcze mi to wytkniesz, więc zawczasu wybacz niezręczność).
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 25 marca 2010, o 01:00 ]Uprzejmie proszę osoby, które zgadzają się z powyższym postem, popierają działania administracji zmierzające do zakończenia wszystkich konfliktów oraz uważają, że jako administracja postępujemy właściwie, o dobrowolne przyznanie dodatnich punktów reputacji temu postowi.
Równocześnie proszę osoby niezgadzające się z powyższym o przyznanie negatywnych punktów reputacji z wyraźnym tego uzasadnieniem w komentarzu, co zapewne również przybliży nam problem oraz pozwoli nam spojrzeć na niego z nieco innej strony i postarać się jeszcze lepiej spełniać wasze oczekiwania.
Bardzo chciałbym w końcu definitywnie zakończyć te żmudne spory. Z góry dziękuję więc za odzew.