adrian219 wrote:Trzeba coś myśleć nad tym
nie ma skryptu - nie ma myslenia.
bez skryptu nie ma co dalej robic.
Please Login or Register, to see this Content
adrian219 wrote:Forum n3110c.net - 9 Marca 2008r. Forum potrzebuje dofinansowania
adrian219 wrote:Forum nokia3110c.net - 7 Sierpnia 2008r. Ostatni dzień działania forum na serwerze i domenie .net
pawelooss wrote:Na samym początku rywalizowałem na posty i pomogi z Tobą, bastard3son, userem sobol6803 oraz jeszcze jednym, chyba jakieś 2 lata młodszym (jak ja mogłem pozapominać już te nicki ).
pawelooss wrote:adrian219 wrote:Tylko wiesz, to już jest wyższa szkoła jazdy, a nie powinniśmy tylko liczyć na ndt, na razie mamy tylko jeden projekt związany z MCU: podmiana *#0000#, a co potem? Trzeba coś myśleć nad tym
A więc podmieńmy najpierw wersję softu. Od tego zaczęły się też modyfikacje PPM, a wiadomo, na czym skończyliśmy.
pawelooss wrote:Wysłany: 2009-01-27, 16:00
To ja pochwalę się moją osobistą rocznicą... Jestem tu na tym forum dokładnie rok.
Wpadłem tutaj, by skopiować jakiś news o tym, że na kilka dni wyłączają NSU dla naszych Nokii.
Wtedy to były czasy - wszyscy żyliśmy nadzieją, że Nokia wkrótce opublikuje soft bez resetów.
Później poczytałem trochę o "metodzie zapełniania pamięci" i zniknąłem na pół roku.
Do czasu, gdy resety nie zaczęły się nasilać. W końcu mój telefon padł. Byłem załamany... I co teraz zrobię? Oddawać na gwarancję, czy nie? Ale zaczynały się wakacje i nie mogłem pozbyć się telefonu na 2 tygodnie. Wtedy przypomniałem sobie o tym forum. Przeczytałem więc ten sławny artykuł o "dead flashingu" i przystąpiłem do akcji. Odkryłem jednak, że Phoenix na Viście nie ruszy. Spróbowałem więc na komputerze u rodziny z Widnowsem XP. Trzy próby... i telefon wstał! Jak ja się wtedy cieszyłem, jak małe dziecko. Czułem się lepszy niż serwisant! ~lol
Później m.in. z wdzięczności przetłumaczyłem dla tego forum najnowszą na tamten okres wersję KD Playera. Oczywiście zrodziły się problemy, gdyż pewnym osobom nie chciał on działać. No więc pisałem odpowiedzi. I tak zostało do dzisiaj...
michero wrote:Później pojawił się pawelooss ze swoją wiedzą i pomysłami, mimo braku 6300;), i forum weszło na wyższy poziom:)
michero wrote:Oczywiście po jakimś czasie pawelooss został moderatorem.
michero wrote:Że nie ma czasu i bla bla bla;) (mam żal do dzisiaj!;))
michero wrote:Ostatecznie zrobiłem to sobie sam, było to moje pierwsze i jak do tej pory jedyne flashowanie telefonu:) Za to z wielkim sukcesem, bo telefon działa do dziś:)
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests