Ryan wrote:,skarpetach i sandałach
Czyli po polsku. Jest patriotą.
Ryan wrote:W dziwacznym ubiorze,skarpetach i sandałach fajne mi to godne reprezentowanie na arenie międzynarodowej.
davvid wrote:Zawsze mówiłem, że ten koleś to idiota
davvid wrote:Jedyne co mu wychodzi to kompromitowanie się swoimi jakże błyskotliwymi wypowiedziami.
pawelooss wrote:JKM? Aż 6 głosów na tego ekscentryka? Że powiedział "legalizacja" i all happy? Wielkie OMG. Rozumiem, że można robić sobie jaja w różnych dyskusjach, ale wybory i przedstawianie preferencji politycznych to chyba jakaś poważniejsza sprawa.
IuDeX wrote:A czemu nie?
Ds80 wrote:JKM mi nie przypadł do gustu, a szczególnie jego wypowiedź na temat kobiet, że mają nie pracować i siedzieć w domu, jako sprzątaczki, kucharki, niańki etc. No dajcie spokój mamy 21 wiek, a nie sarmacką Polskę
pawelooss wrote:IuDeX, m.in. dlatego, jak powiedział Ds80.
Poza tym choćby nawet wizerunkowo to na prezydenta, przepraszam, ale chyba nie pasuje.
Przemysław Wipler wrote:Janusz Korwin-Mikke jak każdy ma wady, ale ma też fundamentalną zaletę: nikt nie uwierzy, że on mógłby zagłosować za podniesieniem podatków, wprowadzeniem nowych czy zwiększeniem liczby urzędników. Ta jego żelazna konsekwencja właśnie teraz może przynieść premię, bo został sam na placu boju o wolność gospodarczą.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests