by godix » 6 Feb 2013, o 11:16
Witam
3 dni temu zainstalowalem Twoj soft i musze powiedziec ze jestem bardziej niz baaaaardzo zadowolony
Narazie jestem w fazie testowania i nie zglaszam zadnych bledow wszystko dziala tak jak powinno. Moj telefon jest caly czas wyciszony i jest ustawiony na nim tryb oszczedzania energii, poki co minely 3 doby od momentu ladowania (telefon caly czas wlaczony) wykonalem 3h rozmow wychodzacych, okolo pol h w internecie oraz pol h sluchania muzyki i spadla mi dopiero 1 kreska
takze wydaje mi sie ze sie poprawilo na lepsze (wczesniej trzymal 6 dob) takze zobaczymy jak to dalej sie rozwinie. Co do softu to ja osobiscie pozbylbym sie jeszcze paru rzeczy, tylko nie wiem czy nie sa one "kluczowe" dla dzialania OS, wymienie je od myslnikow
- Multimedia-> Udostepnianie online oraz Centrum wideo
- Aplikacje - > Traveler z racji tego ze ten traveler na Twoim sofcie nie ma pogody, a to byla jedyna funkcja ktorej w nim uzywalem, takze jak dla mnie to moze zniknac w cholere
oraz Media domowe
Tak poza tym soft super, latarka swietna, nigdzie jeszcze nie spotkalem latarki ktora uzywa lampy led, wszystkie tylko ekranem swieca.
Pozdrawiam