ja mam pytanie odnosnie tego softu, czy aby go wgrać trzeba mieć wgrane uprzednie jego wersje, czy można po prostu wgrać na oryginalny soft Nokii ?
[ Komentarz dodany przez: S047: 8 lutego 2013, o 08:03 ] Zamiast zadawać durne pytania to przejrzyj pierwsze temat bo tego typu zapytań było trochę a odpowiedź zawsze ta sama.
Dzięki wielkie, punkty poszly, a jeszcze zapytam czy jest przewidywane wgranie motywu trybu gotowości z paskiem kontaktów, bo gdzieś czytałem na ten temat
No właśnie go widziałem, ale podobno był problem z dodawaniem kontaktów do owego paska i bodajże sieman0 (o ile to ta sama osoba co S047) pisał, że znajdzie się on w którymś z jego patchy no ale rozumiem, że tu go nie ma, dzięki
Witam. Mam pytanie. Dlaczego jak ustawie oszczedzanie energi data to jak zablokuje sie klawiatura i pokazuje zegarek to za chwile jest cale biale tlo a zegar znika;/ Moze mi ktos wyjasnic jak to zmienic? Pozdrawiam
Karta pamięci ustawiona pod oprogramowanie? Usunięte katalogi? Przestaw ew. na Brak choć nikt inny nie miał takiego problemu więc podejrzewam, że nie zastosowałeś się w pełni do poradnika.
Jeśli posiadasz jakąś zbędną Nokię opartą na Symbainie 9.3 FP2 lub nowszym - daj znać, możemy jeszcze wskrzesić ten system.
Ktore katalogi mam usunac? To dziwne bo zawsze na czystym sofcie mi sie wygaszacz psol normalnie wyswietlal zegar na czarnym tle a za sekunde biale a zegar znika;/
S047 wrote:Zastosowaliście się napewno do wszystkich kroków z poradnika?
Oczywiście , łącznie z twardym resetem po wgraniu softu, w mapie też nie ma głosu- możę jest to połączone. Wgrywam soft jeszce raz w tej chwili- może pomoże