Panowie, spokojnie - vbb jest znanym w całej sieci fanbojem telefonów z serii SGS - jeśli ktoś nie wierzy, wyguglujcie sobie jego vendetty.
Wszystko co pisze vbb trzeba tratkować z przymrużeniem oka. Mam SGS'a i miałem II i nikomu bym nie polecił.
vBB wrote:Po Nowym Roku może spaść cena SGS2 jeszcze bardziej, a wtedy już bym jego brał
vBB wrote:Chyba, że jednak ogranicza Cię w jakiś sposób cena telefonu.
pawelooss wrote:Wodnik Szuwarek, ja wiem, że tylko Nokia i tylko Windows, ale na razie ich na własne oczy nie widziałem i musiałbym się dopiero przekonać. Bo cały czas dla mnie te kwadraty wyglądają jak mizernie pokolorowany DOS. Takie odczucie z Win8.
Wodnik Szuwarek wrote:Trzy wady już widzę
pawelooss wrote:Takie fony są już dla mnie dyćkę duże.
Wodnik Szuwarek wrote:Po co mu kit wciskasz? SGS jest tragicznej jakości, a SGS2 miernej jakości. Chyba nie wiesz co to jakość.
ryba wrote:est znanym w całej sieci fanbojem telefonów z serii SGS - jeśli ktoś nie wierzy, wyguglujcie sobie jego vendetty.
Wodnik Szuwarek wrote:Obiektywny nie jest i raczej nigdy nie będzie.
Wodnik Szuwarek wrote:Zawsze jestem obiektywny. Skoro system jest szybki i stabilny, to go za to chwalę.
Wodnik Szuwarek wrote:Android jest mułowaty, więc go nie chwalę za to, bo tylko idiota to robi, czyli jakieś 90% forum androida. Ci ludzie mają klapki na oczach i nic innego poza tym systemem nie widzą.
Wodnik Szuwarek wrote:I nie chrzań że SGS'y są dobrze wykonane, bo to bzdura. Widać nie masz zielonego pojęcia co to jakość.
vBB wrote:SGS1 nie był faktycznie zbyt dobrze wykonany
IuDeX wrote:Matko. Według Wodnika to system świadczy o dojrzałości. Masakra.
Users browsing this forum: No registered users and 21 guests