Witam!
Jak w temacie. Choć nadal lubię E52, to zaczynam nieśmiało się rozglądać, co jest na rynku, by w razie jakiejś okazji mieć już wyrobione zdanie. Jako iż na horyzoncie nie widać porządnego następcy tego smartfonu klasy monoblock (E5-02? ), zwracam już uwagę na najnowszą modę panującą wśród komórek.
Dlatego też dopuszczam myśl, że kolejnym "telefonem marzeń" mógłby być tym razem dotyk_owiec, jednak na początek decydowałbym się raczej zachowawczo na wariant z klawiaturą sprzętową. Dotąd posiadałem prawie same Nokie, ale nie jestem "ślepym patriotą" i skoro widzę, że ostatnio daje ona ciała na każdej linii, to jestem otwarty również na inne marki, jednak stawiając na wysoką jakość będzie to chyba tylko HTC.
Na szali postawiłem te 2 modele, choć możecie podawać inne propozycje. Na jakieś olbrzymie cuda (typu HTC HD2) jednak nie spojrzę, bo w końcu nie chodzę co dnia w marynarce, tak więc urządzenie musi mi się mieścić w normalnej kieszeni. Jeżeli uważacie, że sprzętowa klawiatura byłaby zbędna, bo ekrany już na tyle są wygodne, to chętnie też przeanalizuję i tę opinię.
Za pomoc jak zwykle plusy!
Pozdrawiam,
pawelooss