Mi tam trzyma ok. 2 dni przy średnim używaniu, smsy, może dwa telefony dziennie, kilka minut internetu. Jednak Android i dobra bateria to nie dwie sprzeczne rzeczy.
Nokii a nie 'nokji' - u góry masz napisane jak się pisze nazwę tej firmy. Co wy w tym widzicie, że dostajecie orgazmu na samo słowo 'android'? Ja nie miałem takiej reakcji na Symbiana Belle, a bardzo cenię ten system.
ZiomalMarcin, naprawdę? Dzięki stary, nie wiedział, że się pisze "nokii" q_q. Co do samej baterii. Nie wiem czemu krytykujecie tak androida. Jeśli ma się podkręcony procek 24/7 + włączone wifi i inne rzeczy to nie dziwne, że wam po 8 godzinach pada. Ja jedynie procek podkręcam, gdy chcę w coś pograć z lepszą grafiką, potem zawsze zmieniam na 480/600. Gdyby w nokii dało się kręcić procek byłoby to samo, bateria w kilka godzin. Dla porównania 5230 trzymała mi 4 dnia przy słabym użytkowaniu i 2-3 dni przy mocnym. X8 przy podkręceniu procka do 729 i graniu w gry typu Assasin Creed bateria siada mi po ~36 godzinach, natomiast, gdy tylko piszę smsy i dzwonię bateria spokojnie trzyma mi tak jak w 5230...
Last edited by Hans on 30 Nov 2011, o 21:58, edited 1 time in total.
Z Nokią nie mogę zrobić tyle, co z Androidem, z modeli, które naprawdę można modyfikować, to chyba tylko N900, reszta modeli nie ma takich możliwości, a Android to każdy, nawet takie hujemwieje w Play.