adrianku wrote:no nie wiem NOKIA to NOKIA ale w wypadku 628X to bym się obawiał, są wadliwe, kup to co bardziej Tobie pasuje...
adrianku wrote:no nie wiem NOKIA to NOKIA ale w wypadku 628X to bym się obawiał, są wadliwe, kup to co bardziej Tobie pasuje...
zuba wrote:adrianku wrote:no nie wiem NOKIA to NOKIA ale w wypadku 628X to bym się obawiał, są wadliwe, kup to co bardziej Tobie pasuje...
no wlasnie to i to w sumie mi pasuje nigdy nie mialem SE ale tez troche nie ufam tej marce, pewnie z tego powodu ze nigdy sie z nia nie spotkalem a z nokia jestem od zawsze i nie mam wiekszych problemow z telefonami od nokii! ta nokia troche duza ale aktualnie mam 5300 wiec jestem przywyczajony:D wezme nokie ! chyba ze nie bedzie juz jej na stanie to tego SE raz kozie smierc ale najpierw nokia mam nadzieje ze wszystko bedzie smigalo tak jak nalezy!
a daj że spokój z tym klockiem!! mój znajomy to ma i jest zj***** jeśli już to e65adam wrote:Jeżeli inny slider to polecam hmm z Nokii to przychodzi mi n80 i chyba tylko ona
adrianku wrote:jeśli już to e65
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests