![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
Previous topic | Next topic Page 200 of 262 [ 3921 posts ] Go to page Previous 1 ... 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203 ... 262 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
O wszystkim i o niczym. |
---|
![]() |
15 Jun 2015, o 23:38 |
emberdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Powie mi ktoś, jaki jest sens obniżania zawieszenia samochodu? Przecieź to ma same minusy.
![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
15 Jun 2015, o 23:44 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gleba i koło to jedyny dopuszczalny wizualny tuning w tym kraju. Reszta powoduje hejty ze strony całej społeczności.
|
![]() |
![]() |
16 Jun 2015, o 01:34 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
davvid wrote: tak. kup teraz nowe auto z pełnowartościowym 5 kołem... standardowo masz jakiś gówniany zestaw naprawczy. Dojazdówkę dostałem w pakiecie z innymi bajerami W salonie Renault znajdziesz takie auta |
![]() |
![]() |
16 Jun 2015, o 10:22 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Renault czy dacii?
Zresztą, to nie są auta, to są jakieś gówna |
![]() |
![]() |
16 Jun 2015, o 10:52 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
emberdo wrote: Powie mi ktoś, jaki jest sens obniżania zawieszenia samochodu? Przecieź to ma same minusy. ![]() ładniejszy wygląd. i to tyle xd no i lepiej jeździ w zakrętach ![]() |
![]() |
![]() |
16 Jun 2015, o 13:11 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemo333 wrote: Renault czy dacii? Zresztą, to nie są auta, to są jakieś gówna Dlaczego tak twierdzisz? Jeździłeś którymś? Czy po prostu twierdzisz, że skoro Renault jest francuskie to jest do kitu? Skoro nie Renault to może ze znaczkiem Nissana będzie lepsze: ![]() ![]() ![]() albo Łady: ![]() albo z Samsunga: ![]() albo Smarta: ![]() |
![]() |
![]() |
16 Jun 2015, o 15:35 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja pi***ole, ale ty jesteś pi***olnięty i tępy.
Jeździłem Clio chyba z 2010. Tym czymś idzie choroby morskiej dostać bo tak nim rzuca po drodze na każdej dziurze. Logan jest lepszy ale widać że to niskokosztowe auto, wszystkie plastiki kiepskiej jakości, wyloty powietrza jakby z Poloneza, jedynie zawieszenie twarde i jeździ się lepiej jak Clio. I tak bym nie chciał żadnego francuza bo oni się znają na ruchaniu a nie na autach. |
![]() |
![]() |
16 Jun 2015, o 15:45 |
wook wrote: W salonie Renault znajdziesz takie auta jezdziłem capturem 2014. 0.9 ccm i 90km w takim aucie to kpina.jest jeszcze guzik 'eco', który powoduje że to auto jest słabsze niż ''Paweł na wfie''. Nie dziwie się, że jest tego tak mało na drogach. Jedyna sensowna renówka to laguna. Ale w takich kosztach to już bym wolał jakiegoś opla ;-) poza tym, po co wozić ze sobą cały czas balast w postaci normalnego koła, tym bardziej że tak jak ktoś wcześniej wspomniał, obecnie w nawet niezbyt drogich i luksusowych autach dostajemy szerokie i duże laczki ![]() |
![]() |
![]() |
16 Jun 2015, o 16:19 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jechałem ostatnio dacis sandero i powiem wam bardzo poprawny samochód, mając na uwadze cenę nie miałem do czego się przyczepić
![]() |
![]() |
![]() |
16 Jun 2015, o 16:31 |
davvid wrote: poza tym, po co wozić ze sobą cały czas balast w postaci normalnego koła, tym bardziej że tak jak ktoś wcześniej wspomniał, obecnie w nawet niezbyt drogich i luksusowych autach dostajemy szerokie i duże laczki Zacznijmy od tego, że to koło trzeba najpierw UMIEĆ zmienić. W dzisiejszych czasach gdzie mężczyzna musi być totalną pi*** życiową takie koło jest zbędne bo i tak wezwie assistance. U siebie mam zapas, zabiera co prawda 30% bagażnika (LPG we wnęce na koło), ale wymiana koła trwa u mnie max 10 minut. |
![]() |
![]() |
16 Jun 2015, o 16:39 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja mam właśnie dylemat co z tym kołem zrobić
![]() |
![]() |
![]() |
17 Jun 2015, o 15:25 |
emberdo wrote: Powie mi ktoś, jaki jest sens obniżania zawieszenia samochodu? Przecieź to ma same minusy. ![]() [ Dodano: 17 cze 2015, o 15:25 ] no, więcej minusów niż plusów ![]() |
![]() |
![]() |
17 Jun 2015, o 16:59 |
Odebrałem Adę od mechanika. Przy okazji przegubu wymienili sworzeń wahacza no i zawiecha przestała skrzypieć.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
17 Jun 2015, o 17:02 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e tam 140, focus daje 180 i jest fajnie
polecam ![]() |
![]() |
![]() |
17 Jun 2015, o 17:37 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ro***erdol się, poduszki już Ci nie pomogą bo nie chce Ci się zdiagnozować błędu sterownika.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203 ... 262 Next Page 200 of 262 [ 3921 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)