![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 4 of 9 [ 123 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Pomysł] Układ działów forum. |
---|
![]() |
7 Feb 2010, o 21:41 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: Podświadomie chyba sobie pomyślałem, że czas właśnie na taką zmianę. Mam tylko nadzieję, że goście nie pomyślą sobie, że forum jest biedne, gdyż nie ma nawalone działami na głównej. Tak tak tak ! Masz moje 100% poparcie. Przejrzałem to co proponujesz i pokrywa się to troszkę z moją propozycją i wygląda naprawdę ciekawie i przejrzyście. Generalnie bardzo na + bo to jest właśnie najlepsza imho filozofia budowania działów . Malo na zewnątrz a wnętrze bogate. ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
7 Feb 2010, o 21:55 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A co zrobić z czcionkami? Nie wszystkie z S40 działają na S60, a część z S60 ma dodatkowe symbole, np. profilu. Inne mogą zaś na każdej Nokii normalnie współpracować. Hmmm, dylemat.
![]() |
![]() |
![]() |
7 Feb 2010, o 21:58 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trzeba będzie zrobić taki wymóg, żeby w temacie dawać screen działającej czcionki i powiedzieć, czy działa na S40 czy na S60 czy na obydwie platformy
![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
7 Feb 2010, o 22:00 |
Albo po prostu dublować dla S40 i osobno dla S60 - też jest to jakieś rozwiązanie.
|
![]() |
![]() |
7 Feb 2010, o 22:02 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W grupie expert mamy 7 userow. Warto? Nie wiem, czy ma sens ;p (chyba, ze jednak ma, choc nie powinnismy otym wiedziec)
|
![]() |
![]() |
7 Feb 2010, o 22:06 |
IuDeX, Expert jest dla : Administrator, Moderator, Expert, Patcher. Czyli to ma sens
![]() Druga sprawa to zauważyłem, że ludzie piszą o problemach DCT w dziale od S40. To chyba nie ma sensu. Trzeba coś na to poradzić ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
7 Feb 2010, o 22:09 |
IuDeX wrote: chyba, ze jednak ma, choc nie powinnismy otym wiedziec ![]() Nie no, trzeba wyróżnić jakoś prawdziwych fachowców od jedynie skromnych zapaleńców. ![]() Poza tym jest to miejsce na materiały od prawdziwych fachowców, które nie są np. dostępne publicznie. A ten dział to już jest, tylko ukryty. ![]() [ Dodano: 7 lut 2010, o 21:09 ] adrian219 wrote: Druga sprawa to zauważyłem, że ludzie piszą o problemach DCT w dziale od S40. To chyba nie ma sensu. Trzeba coś na to poradzić ![]() DCT to przeżytek. Zawierał się on w ramach Series 30 i starszych Series 40. Czyli dział pasuje - tego to nie będę już tak dokładnie wydzielał, bez przesady. ![]() |
![]() |
![]() |
7 Feb 2010, o 22:09 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: Nie no, trzeba wyróżnić jakoś prawdziwych fachowców od jedynie skromnych zapaleńców. To rozumiem ![]() |
![]() |
![]() |
7 Feb 2010, o 22:10 |
Ale można napisać, że składać problemy można składać w tej kategorii
![]() ![]() ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
8 Feb 2010, o 18:45 |
OK, ogólny podział forum wprowadzony. Jak się podoba? Bo mnie tak średnio szczerze, a nie potrafię konkretniej uściślić, co dokładnie mi nie pasuje.
![]() |
![]() |
![]() |
8 Feb 2010, o 18:47 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: OK, ogólny podział forum wprowadzony. Jak się podoba? Bo mnie tak średnio szczerze, a nie potrafię konkretniej uściślić, co dokładnie mi nie pasuje. Tak, tak tak ! Jest naprawdę o wiele lepiej i strona główna jest przyjazna i czytelna. Naprawdę mi się podoba ! A więcej uwag wyjdzie w "praniu". |
Last edited by ryba on 8 Feb 2010, o 18:47, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
8 Feb 2010, o 18:55 |
kurupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak jak pisałem na sb, trzeba rozdzielić GSM Zone : Nowości & Ciekawostki, Pochwal się swoją Nokia i... English Zone.
|
![]() |
![]() |
9 Feb 2010, o 02:12 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejrzałem układ forum i jak dla mnie wygląda to całkiem dobrze, jest czytelne. Jedynie też wydzieliłbym dział english zone. Z jednej strony jest on mały, więc może się wydawać, że nie zasługuje na osobny żywot, ale z drugiej strony powinien być chyba bardziej widoczny, bo a nuż:)
|
![]() |
![]() |
9 Feb 2010, o 02:21 |
Jeszcze się dopracuje ten nowy układ i mnie również będzie pasował. Taki pierwszy szok już minął i teraz naprawdę widzę, że jest on o wiele czytelniejszy od poprzedniego.
![]() michero wrote: Jedynie też wydzieliłbym dział english zone. Myślałem, myślałem, ale jednak nie. 3 tematy nie zasługują na specjalnie wyróżnione miejsce (fakt, że hw tuning ma 8, ale to inna bajka). Ważne jest natomiast, że jest on nadal na stronie głównej, dzięki czemu gdy jakiś obcokrajowiec spróbuje wyszukać na stronie tekst "English" przez Ctrl + F przeglądarki, to bez problemu znajdzie. |
![]() |
![]() |
9 Feb 2010, o 13:54 |
kurupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teraz mi się podoba. Propsy. xd
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9 Next Page 4 of 9 [ 123 posts ] Previous topic | Next topic |
|