![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Sondaże użytkowe |
Previous topic | Next topic Page 8 of 9 [ 125 posts ] Go to page Previous 1 ... 5, 6, 7, 8, 9 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Windows Phone kontra reszta systemów operacyjnych. |
---|
![]() |
13 Apr 2015, o 22:44 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam sprawdzać czy miał to Android 1.6 czy sobie darować wyśmiania funkcji która jest jedną z podstawowych?
[ Komentarz dodany przez: emberdo: 13 kwietnia 2015, o 23:14 ] To było nawet w S40. ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
14 Apr 2015, o 00:32 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
14 Apr 2015, o 00:42 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemo333 wrote: To było nawet w S40. Nie było, S40 ma tylko dzwonek do kontaktu, do SMS nie ma![]() I kurdebele, pszypau ![]() ![]() Alternatywne aplikacje do SMS albo jakieś mody na pewno to mają ale w standardzie najprawdopodobniej nie ma ![]() Możecie się śmiać ale tak niszowa funkcja jest tylko w góWPnie |
![]() |
![]() |
14 Apr 2015, o 15:19 |
Vipe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Messenger chyba ma taką opcję, więc można powiedzieć, że od Lizaka w górę
![]() |
![]() |
![]() |
1 May 2015, o 13:50 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: Kolejna zauważona wada. Gdy telefon jest wyłączony, nie działają alarmy. Niestety w tym względzie S40 & S60 > WP. ![]() nemo333 wrote: Android też nie działa. iOS również nie ma budzika na wyłączonym telefonie ![]() N900 na Maemo włącza się podczas alarmu. N9 na MeeGo włącza się coś minutę przed porą alarmu, natomiast jeśli system nie zdąży wystartować w całości, bo przymuli lub coś go zatrzyma (np. pytanie o pozostanie w trybie samolotowym), to alarm może nie ogarnąć, bo minie już jego czas... ale w takim przypadku powinno wystarczyć ustawienie drugiego 5 minut później. |
![]() |
![]() |
2 May 2015, o 10:42 |
puszekkk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przydawało się gdy telefon był rozładowany. Budzik i tak zadzwonił
![]() |
![]() |
![]() |
2 May 2015, o 12:22 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a często masz rozładowany telefon? no właśnie... to tak jak mieć samochód z wiecznie pustym bakiem - po co ci to?
|
![]() |
![]() |
2 May 2015, o 12:49 |
notonlypierogi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
davvid wrote: a często masz rozładowany telefon? Czasem zdarza się zapomnieć naładować (chociaż trzeba mieć na bani), albo podepniesz telefon a się okaże, że ładowarka do prądu nie podłączona ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
3 May 2015, o 08:15 |
puszekkk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dokładnie tak jak mówi pierog. Niby nieważne ale przydatne.
|
![]() |
![]() |
5 Jun 2015, o 15:10 |
nemo333 wrote: A jak tam kwestia głośności? Rozdzielili już głośność dzwonków/powiadomień od odtwarzacza MP3 i innych aplikacji multimedialnych? ![]() Nie. Może jeszcze nie dokopałem się w ustawieniach, ale chyba nie. W sumie to nie ogarniam o co w tym chodzi, ale wczoraj jak przyszedł sms, kiedy słuchałem muzyki, to dźwięk sms'a odtworzył się razem z muzyką. Można wyłączyć dzwonek, bezpośrednio z menu głośności, wtedy zostają wyłącznie wibracje, które też można wyłączyć. [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 5 czerwca 2015, o 11:22 ] Nie trzeba się za bardzo dokopywać, wystarczy przycisnąć któryś z klawiszy regulacji głośności i rozwinąć górną belkę... Oczywiście, że osobna kontrola głośności w 8.1 już jest. ![]() [ Dodano: 5 cze 2015, o 15:10 ] A sprawdzałeś jak to działa? Bo ja tak Jak wyłączyłem wibracje to został dzwonek, jak wyłączyłem dzwonek to zostały wibracje. Jak przyszedł esemes z włączonym dzwonkiem to dźwięk poleciał razem z muzyką. |
![]() |
![]() |
6 Jun 2015, o 20:48 |
notonlypierogi wrote: A sprawdzałeś jak to działa? Bo ja tak Jak wyłączyłem wibracje to został dzwonek, jak wyłączyłem dzwonek to zostały wibracje. Jak przyszedł esemes z włączonym dzwonkiem to dźwięk poleciał razem z muzyką. ustawiłem u siebie dźwięk dzwonka na 0/10 a aplikacje na 14/30 wibracje wyłączone telefon po przyjściu sms nie wydał żadnego dzwięku, po zmianie na wibracje tylko wibracje były, po zmianie głośności dźwięku na 1/10 już dzwonek był przy sms. Więc albo tylko uruchomiłeś wibrację a nie ustawiłeś głośności na 0/10 albo coś masz nie tak. |
![]() |
![]() |
6 Jun 2015, o 21:05 |
Mówimy o dźwięku na słuchawkach
Tak jak Ty też mam, tu się zgodzę |
![]() |
![]() |
7 Jun 2015, o 17:37 |
W androidzie też mam dźwięk SMS przy odtwarzaniu muzyki na odtwarzaczu jak nie mam wyciszonego telefonu
|
![]() |
![]() |
7 Jun 2015, o 20:23 |
Jencuś97 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jest ktoś kto używa teraz WP 8.1? Krótko wady i zalety. Zamówiłem sobie Lujmie 535 i jestem ciekaw czy telefon w ogóle warty ceny.
|
![]() |
![]() |
7 Jun 2015, o 20:59 |
535 podobno straszny syf. Nie wiem, ja mam 520.
Ogółem mi się używa fajnie nawet, po przesiadce z Symbiana jedyne, czego mi brakuje to dobry aparat (N8 vs. 520) i brak korektora (ale to tylko 520 nie ma). Czasem same z siebie aplikacje się zamykają (możliwe, że to wada 520) i to tyle. System płynny i ogółem nawet spoko. Mogą Ci się znudzić kafelki tylko. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 5, 6, 7, 8, 9 Next Page 8 of 9 [ 125 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Sondaże użytkowe |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)