![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Sondaże użytkowe |
Previous topic | Next topic Page 7 of 9 [ 125 posts ] Go to page Previous 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Windows Phone kontra reszta systemów operacyjnych. |
---|
![]() |
3 Apr 2015, o 16:09 |
bombel201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szczegonie jak bedzie z nia latal po serwisach... Poczytaj troche w necie. To, ze najtanszy to jak swiat swiatem wcale nie oznacza najlepsze ;__;
|
Last post |
![]() |
![]() |
3 Apr 2015, o 16:18 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: Otwieram temat po 3 latach. Przez ten czas bardzo dużo się zmieniło i Windows Phone ewoluował od atrapy w wersji 7.0 (chociaż tej nie miałem w rękach) do całkiem używalnego narzędzia w wersji 8.1. A nadchodzi wersja 10. Zmieniłem zdanie. ![]() Myślę, że to odpowiedni system dla średnio wymagającego użytkownika, w zupełności wystarczający dla większości osób. Brakuje pewnie większego zainteresowania developerów i kilku większych, popularnych aplikacji, ale nie jest już tak źle. Czego nie można mu odmówić, to piekielnie szybkiego działania. A i interfejs przez ten czas ewoluował tak, że nie jest on już wyłącznie dla ślepych, ponieważ do użytku weszły też mniejsze wielkości czcionki i mniejsze kafelki. ![]() Też chyba kupię Kibel Lumię i będzie to 930. W10 się nieźle zapowiada. Ostatnio MS zalewa rynek najtańszymi Lumiami przez co zwiększa się udział systemu na rynku, a to już pożywka dla deweloperów. |
![]() |
![]() |
3 Apr 2015, o 17:00 |
notonlypierogi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bombel201 wrote: Szczegonie jak bedzie z nia latal po serwisach... Poczytaj troche w necie. To, ze najtanszy to jak swiat swiatem wcale nie oznacza najlepsze ;__; A używałeś 520 dłużej niż dzień? Bo ja tak. I nie było żadnej awarii poza zbitym digitizerem. Wodnik Szuwarek wrote: Też chyba kupię Kibel Lumię i będzie to 930. W10 się nieźle zapowiada. Dobry wybór ![]() |
![]() |
![]() |
3 Apr 2015, o 17:51 |
jonny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: Granie w gry na telefonie jest dla gimbów. ![]() Dlatego nie każdemu WP będzie pasował, to jasne. Czekaj. Dlaczego granie na telefonie jest dla gimbów? Poza tym, granie na komputerze już nie jest dla gimbów? ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 3 kwietnia 2015, o 17:56 ] Bo mają np. czas na granie na lekcji, a w takiej pracy to już tak nie bardzo... Chyba że w środkach lokomocji lub w innych sytuacjach, to obie grupy mogą. BTW, jeśli chodzi o WP, to nawet nie chodzi o brak najnowszych gier (tych starszych zresztą też), ale ogólnie o braki w aplikacjach. W ostatnich dniach miało miejsce kilka ciekawych premier na iOS, tj. społecznościowy Periscope od Twittera, Layout od Instagrama (tudzież Facebooka) i Scannable od Evernote. Wszystkie dostępne na razie tylko dla platformy Apple, za jakiś czas na pewno zagoszczą na Androidzie, a o WP nawet nikt nie myśli. To tylko przykłady, prawdopodobnie nikt z Was nawet by nie korzystał z tych programów, jednak te przykłady idealnie obrazują sytuacje na rynku mobilnym. Jeśli ktoś się przyzwyczaił do rozmachu w wyborze aplikacji na smartfonach z iOS lub Androidzie, to nie ma szans, by zainteresował się na dłużej mobilnym Windowsem, IMHO. |
![]() |
![]() |
3 Apr 2015, o 18:22 |
notonlypierogi wrote: bombel201 wrote: Szczegonie jak bedzie z nia latal po serwisach... Poczytaj troche w necie. To, ze najtanszy to jak swiat swiatem wcale nie oznacza najlepsze ;__; A używałeś 520 dłużej niż dzień? Bo ja tak. I nie było żadnej awarii poza zbitym digitizerem. To ciekawe czemu nawet testerzy, ktorzy mieli 520 mowili o awaryjnosci? ![]() |
![]() |
![]() |
3 Apr 2015, o 18:24 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jakiej awaryjności xd
kumpel od w ch** długo ma l520 i działa bombel pokaż gdzie pisze że l520 złom ? ![]() |
![]() |
![]() |
3 Apr 2015, o 19:00 |
Hans ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krzysiek_PL, argument z du**. Mam x8 piąty rok i działa, czy tzn. że każdy model tej xperi po tyle działa?
|
![]() |
![]() |
3 Apr 2015, o 20:05 |
emberdo wrote: Widzę, że najwięcej do powiedzenia ma ten, co nie używał. Okej. ![]() Sorry, ale szanuje swoje pieniadze i nie wydaje ich na byle gowno ;__; ku*** google mam wam kopiowac? Nie umiecie sie poruszac w internetach? ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 3 kwietnia 2015, o 20:07 ] Ale my chcemy posłuchać Ciebie, a nie internetów. Na forach dyskutują ludzie, nie boty. |
![]() |
![]() |
4 Apr 2015, o 16:00 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kolejna zauważona wada. Gdy telefon jest wyłączony, nie działają alarmy. Niestety w tym względzie S40 & S60 > WP.
![]() |
![]() |
![]() |
4 Apr 2015, o 17:20 |
notonlypierogi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: Kolejna zauważona wada. Gdy telefon jest wyłączony, nie działają alarmy. Niestety w tym względzie S40 & S60 > WP. ![]() LOL, mój Siemens C75 budził mnie, gdy był wyłączony ![]() |
![]() |
![]() |
4 Apr 2015, o 17:40 |
pawelooss wrote: Kolejna zauważona wada. Gdy telefon jest wyłączony, nie działają alarmy. Niestety w tym względzie S40 & S60 > WP. ![]() i ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiscie to nie sa bugi tylko system uwielbia zaskakiwac swoich userow ![]() [ Komentarz dodany przez: emberdo: 4 kwietnia 2015, o 18:26 ] A w Twojej Moto G działa ten budzik? Kompromitujesz się. ![]() |
![]() |
![]() |
4 Apr 2015, o 17:58 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bombel201, Android też nie działa. iOS również nie ma budzika na wyłączonym telefonie
![]() |
![]() |
![]() |
4 Apr 2015, o 19:34 |
Teraz sprawdzilem i rzeczywiscie moj blad nie dziala
![]() ku*** ciekawe czemu ![]() |
![]() |
![]() |
6 Apr 2015, o 13:26 |
Obeebok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Panie bombel, daj pan se na wstrzymanie, bo tak bezmyślnych hejtów już dawno nie widziałem.
|
![]() |
![]() |
13 Apr 2015, o 22:06 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gdyby ktoś nie dowierzał lub miał nieaktualne info. Tak, WP już w pełni ogarnia dzwonki, także dla poszczególnych kontaktów.
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9 Next Page 7 of 9 [ 125 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Sondaże użytkowe |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)