![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Polityka |
Previous topic | Next topic Page 9 of 9 [ 133 posts ] Go to page Previous 1 ... 5, 6, 7, 8, 9 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Wybory Prezydenckie 2010 - dyskusje i typowanie kandydatów. |
---|
![]() |
4 Jul 2010, o 20:35 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na razie nic więcej nie można powiedzieć. Pierwszy punkt to ogłoszenie częściowych wyników wyborów z 20% okręgów.
![]() Jeśli wygrał, cieszyłbym się bardzo, gdyż przyszedłby wreszcie czas na pełne rozliczenie obietnic PO, gdyż nie mają już "tarczy ochronnej". Filip, myślę, że tak wiele zacnych osobistości z komitetu honorowego nie mogłoby się tak mylić. ![]() [ Dodano: 4 lip 2010, o 20:35 ] davvid, ale fakt, przemówienie to miał denne. ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
4 Jul 2010, o 21:40 |
Abramerlin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Obojętnie kto wygra i tak będziemy na prezydenta narzekać.
|
![]() |
![]() |
4 Jul 2010, o 22:03 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rozwaliło mnie to: Zgoda buduje, bo Polska jest najważniejsza. To jakby Polska nie była najważniejsza to by zgoda nie budowała??
|
![]() |
![]() |
4 Jul 2010, o 22:16 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie wiedział już co powiedzieć, to palnął pierdołę. I tak najlepsze było “No i w końcu mnie tam zawieźli i pokazali. Wtedy zrozumiałem. Dunki nie są najpiękniejszymi kobietami, a to były… kaszaloty” albo “Mowy powinny być krótkie, a kiełbasy tylko długie”.
Bez komentarza ![]() |
Last edited by davvid on 4 Jul 2010, o 22:17, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
5 Jul 2010, o 02:20 |
http://prezydent2010.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/W/index.htm
Wyniki cząstkowe z 95% obwodów: Quote: KACZYŃSKI Jarosław Aleksander 47.37% 7510735 KOMOROWSKI Bronisław Maria 52.63% 8343768 Choć był ogień przy wynikach cząstkowych z 51,5%: ![]() Quote: KACZYŃSKI Jarosław Aleksander 50.41% 3981310 KOMOROWSKI Bronisław Maria 49.59% 3916709 A więc czas na 500 dni rozliczania. ![]() |
![]() |
![]() |
5 Jul 2010, o 12:49 |
pawelooss wrote: A więc czas na 500 dni rozliczania. ![]() nikt ich z niczego nie rozliczy, albo umyją sobie ręce tylko będzie inny pretekst niż weto prezydenta, albo pouchwalają jakieś pierdoły, co wprowadzi tylko więcej biurokracji, a telewizja będzie pokazywać jaki ten rząd zapracowany. Ale tak właściwie to co mi będzie zależeć, na razie nie zarabiam to mnie państwo nie ma jak okraść. |
![]() |
![]() |
5 Jul 2010, o 13:00 |
Filip wrote: nikt ich z niczego nie rozliczy Ja będę patrzył uważnie, a nie jestem nikt. ![]() ![]() Filip wrote: tylko będzie inny pretekst niż weto prezydenta Oprócz epizodycznych koalicji PiS+PSL+SLD nie mają innych. Filip wrote: a telewizja będzie pokazywać jaki ten rząd zapracowany Która? TVPiS? W co jak co, ale w to raczej wątpię. ![]() |
![]() |
![]() |
5 Jul 2010, o 13:10 |
pawelooss wrote: Oprócz epizodycznych koalicji PiS+PSL+SLD nie mają innych. w to wątpię [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 5 lipca 2010, o 13:24 ] Epizodycznych znaczy się nad konkretnymi ustawami, a nie ciągłymi. pawelooss wrote: Która? TVPiS? W co jak co, ale w to raczej wątpię. ![]() oraz TVN [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 5 lipca 2010, o 13:24 ] TVP ma jednak większe dotarcie. |
![]() |
![]() |
5 Jul 2010, o 13:49 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sondaż sporządzony przez NokiaHacking.pl Spółka Akcyjna Z.O.O, wszelkie prawa zastrzeżone.
Wyniki: ! Bronisław Maria Komorowski: ~ 56% Jarosław Aleksander Kaczyński: ~ 44% Frekwencja! (do 22.00) ~ 0,11683897464948% ! Pozdrawiam adrian219 |
![]() |
![]() |
5 Jul 2010, o 14:23 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrian219 wrote: Spółka Akcyjna Z.O.O Spółka akcyjna nie może być równocześnie spółką z ograniczoną odpowiedzialnością ![]() |
![]() |
![]() |
5 Jul 2010, o 14:32 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adam,
![]() ![]() Chociaż wyniki są prawdziwe jak i wysoka frekwencja ![]() Pozdrawiam adrian219 |
![]() |
![]() |
5 Jul 2010, o 16:28 |
pawelooss wrote: Epizodycznych znaczy się nad konkretnymi ustawami, a nie ciągłymi. Jakby jakaś grupa ludzi mogła przepuszczać ustawy jakie tylko chce, to by nie była demokracja ale oligarchia. Musi zawsze być jakaś opozycja. pawelooss wrote: TVP ma jednak większe dotarcie. Ale znowu nie namawia jakoś przesadnie do PiSu, promuje PO i PiS dyskryminując mniejsze partie. |
![]() |
![]() |
5 Jul 2010, o 17:44 |
Filip wrote: Musi zawsze być jakaś opozycja. ![]() adrian219 wrote: Sondaż sporządzony przez NokiaHacking.pl Spółka Akcyjna Z.O.O, wszelkie prawa zastrzeżone. Błąd statystyczny firmy analitycznej Czarodzieje NH z Oz wyniósł 3%. ![]() Ostateczne wyniki. Quote: KACZYŃSKI Jarosław Aleksander 46.99% 7919134 KOMOROWSKI Bronisław Maria 53.01% 8933887 |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 5, 6, 7, 8, 9 Page 9 of 9 [ 133 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Polityka |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)