![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Polityka |
Previous topic | Next topic Page 3 of 9 [ 133 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Wybory Prezydenckie 2010 - dyskusje i typowanie kandydatów. |
---|
![]() |
5 Jun 2010, o 13:14 |
bastard3son ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
www121212 wrote: A czy etyczne jest jechać po prezydencie swojego kraju poza okresem żałoby ?? Jeśli uważasz, że Prezydent jest nietykalny i nie można go krytykować to powinieneś się przenieść do państwa totalitarnego. ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
10 Jun 2010, o 21:16 |
kacper5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bastard3son wrote: kacper5 wrote: Za rządów PiS'u było bardzo dobrze i było by jeszcze lepiej gdyby PiS nie był w koalicji z takimi partiami jak LPR, LiD Mistrzu polityki... PiS miał koalicję z LPR i Samoobroną ![]() kacper5 wrote: na tego czerwonego Napierniczaka A wiesz, że to haczy o chamstwo z Twojej strony i brak szacunku do kogoś, kto coś zrobił dla tego kraju w przeciwieństwie do Ciebie? Co do pierwszego to masz rację. Sorry pomyliłem się ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 10 czerwca 2010, o 21:14 ] Usuwam zbędne opcje. Prawidłowe nazwisko brzmi "Napieralski"! Co do tematu - a co miał szansę zrobić? Chyba nie był kimś znaczącym, gdy SLD rządziło (choć nie dam głowy). Właśnie nic nie zrobił ! A miał szanse. |
![]() |
![]() |
11 Jun 2010, o 17:16 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.latarnikwyborczy.pl/
Pawlak Waldemar Lepper Andrzej Olechowski Andrzej Ziętek Bogusław Napieralski Grzegorz Korwin-Mikke Janusz Morawiecki Kornel Jurek Marek * Kaczyński Jarosław ** Komorowski Bronisław ** ![]() |
![]() |
![]() |
11 Jun 2010, o 18:56 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Korwin-Mikke Janusz
Lepper Andrzej Pawlak Waldemar Morawiecki Kornel Jurek Marek * Olechowski Andrzej Ziętek Bogusław Napieralski Grzegorz Kaczyński Jarosław ** Komorowski Bronisław ** Mi wyszła taka kolejność z tego co dałeś. [ Dodano: 11 cze 2010, o 18:56 ] w ogóle prędzej bym już zagłosował na Grzegorza Bernarda Napieralskiego, bo w przeciwieństwie do Komorowskiego ma jasno sprecyzowane poglądy i na pewno lepiej się prezentuje (nie słyszałem by miał przyjemność spotkać się z powodzianami). |
![]() |
![]() |
11 Jun 2010, o 18:58 |
Mistrzunio94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pawlak mi wyszedł
![]() |
![]() |
![]() |
11 Jun 2010, o 19:05 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
JKM.
Dlaczego? Mówi co myśli, ma już gotowe rozwiązania, nie p****i się tylko mówi. Bardzo kontrowersyjna postać. Nawet na latarniku mi tak wyszło. ![]() IMO nie ma szans na wygraną, bo wiele ludzi będzie głosować na Kaczyńskiego i Komorowskiego. PiS i PO miały/mają władzę i nic ciekawego się nie wydarzyło. Dlaczego nie spróbować czegoś nowego? |
![]() |
![]() |
11 Jun 2010, o 20:03 |
Abramerlin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Quote: Dlaczego nie spróbować czegoś nowego? Bo ludzie boją się albo nie lubią zmian. |
![]() |
![]() |
11 Jun 2010, o 22:58 |
kacper5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Korwin-Mikke Janusz
Lepper Andrzej Olechowski Andrzej Morawiecki Kornel Jurek Marek * Pawlak Waldemar Ziętek Bogusław Napieralski Grzegorz Kaczyński Jarosław * Komorowski Bronisław ** Mi taka ![]() |
![]() |
![]() |
11 Jun 2010, o 23:14 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
buhahahahahahahha ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
11 Jun 2010, o 23:29 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lepper Andrzej
Korwin-Mikke Janusz Pawlak Waldemar Morawiecki Kornel Jurek Marek * Napieralski Grzegorz Olechowski Andrzej Ziętek Bogusław Kaczyński Jarosław ** Komorowski Bronisław ** ... ![]() |
![]() |
![]() |
11 Jun 2010, o 23:35 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja zostanę prezydentem.
[ Dodano: 11 cze 2010, o 23:35 ] a hoppek premierem. |
![]() |
![]() |
12 Jun 2010, o 08:34 |
A oto moje wyniki:
|
![]() |
![]() |
12 Jun 2010, o 08:38 |
Ds80 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pawlak Waldemar
Lepper Andrzej Olechowski Andrzej Ziętek Bogusław Napieralski Grzegorz Korwin-Mikke Janusz Morawiecki Kornel Jurek Marek * Kaczyński Jarosław ** Komorowski Bronisław ** |
![]() |
![]() |
12 Jun 2010, o 17:39 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Najbardziej zainteresowała mnie pewna wypowiedź JKM.
- Teraz wiem jak wygrać. - Jak chce pan wygrać te wybory? - Przede wszystkim mówiąc prawdę. Pewny siebie ![]() JKM mówi - robimy to, to i to. Konkretnie. Reszta? Zrobimy to i tamto. Nie wiemy jeszcze jak ale zrobimy. Wiem, że zaraz znajdą się przeciwnicy, ale... to jest świat polityki ![]() |
![]() |
![]() |
12 Jun 2010, o 18:27 |
Jedni obiecują przed wyborczą kiełbasę a inni to że będą mówić prawdę (tylko przed wyborami a po pewnie mniej tej prawdy będzie
![]() [ Komentarz dodany przez: IuDeX: 12 czerwca 2010, o 18:33 ] Zobaczymy. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 Next Page 3 of 9 [ 133 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Polityka |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)