Telefon oczywiście musi być lepszy od N5530 w aspektach takich jak: wyświetlacz, RAM, GPS. Fajnie by było mieć możliwość korzystania z Aero2 (czyli musi posiadać chyba jakieś częstotliwości, ale nie wiem jakie one są). Telefon będzie służył głównie do internetu. QWERTY niepotrzebne, jak można się domyślić chodzi mi jedynie o telefon dotykowy. Musi być szybki i funkcjonalny, ale jestem zwolennikiem minimalizmu.
EriX05 wrote:Ale jeżeli ci te minusy nie przeszkadzają to możesz brać śmiało ZTE
adrian219 wrote:Telefon oczywiście musi być lepszy od N5530 w aspektach takich jak: wyświetlacz, RAM, GPS. Fajnie by było mieć możliwość korzystania z Aero2 (czyli musi posiadać chyba jakieś częstotliwości, ale nie wiem jakie one są). Telefon będzie służył głównie do internetu. QWERTY niepotrzebne, jak można się domyślić chodzi mi jedynie o telefon dotykowy. Musi być szybki i funkcjonalny, ale jestem zwolennikiem minimalizmu.
Mam screen gdzie jest 3d 2h w użyciu i jeszcze 52 procent baterii i to na podobno bateriożernym ICSiepawelooss wrote:No i trzyma zapewne 11 godzin, zamiast 11 dni
A pokazać Ci że wytrzyma tydzień?pawelooss wrote:Nadal to nie >tydzień. Cwaniakując w trybie uśpienia czy wyłączając na noc też se mogę przedłużać wynik.
pawelooss wrote:Nadal to nie >tydzień. Cwaniakując w trybie uśpienia czy wyłączając na noc też se mogę przedłużać wynik.
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests