Claufe, Polecam Nokie n95 tu masz demo działania
[ Dodano: 14 mar 2010, o 19:17 ]
masz ten lepszy
patryk-88 wrote:trochę bardziej stylowo wygląda niż n79.
Claufe wrote:Mógłby się wypowiedzieć na temat tego zasięgu, o którym się dość dużo słyszy.
Widziałem gdzieś tutaj użytkownika, który w swoich danych profilowych miał wpisaną e52, ale chyba nie dotarł do tego tematu jeszcze
patryk-88 wrote:Ogólnie w ręku trzyma się dość dobrze mogę powiedzieć, jest spora
patryk-88 wrote:I jest stosunkowo cicha, raczej telefon nie multimedialny.
patryk-88 wrote:Ja miałem v21 czy coś w tym stylu i zasięg ogólnie nie jest wszędzie, przykładowo nokia 1208 łapie bardzo dobrze a tutaj 2-1 kreska
Czyli rozumiem, że głośnik raczej służy do powiadamiania o sms i o tym, że ktoś dzwoni?
chyba nawet sami programiści nie bardzo by to wyjaśnili
patryk-88 wrote:Nie no buzzer jest tym jednym z lepszych, dość spory - tak jak w 5800 chyba więc muzyka gra ładnie tylko że nie jest to bardzo głośno ale znośnie![]()
patryk-88 wrote:W tym telefonie antena jest położona niestandardowo i ten zasięg jest tego tym spowodowany.
# WCDMA 900/2100 (Nokia E52-1)
# WCDMA 850/2100 (Nokia E52-2)
Z tym gps-sem działającym bez wspomagania da radę normalnie funkcjonować czy więcej się nerwów zje niż to warte?
Funkcja agps pobiera pieniądze tak? Z tego co wyczytałem to chyba nie dużo.
Claufe wrote:Wcześniej zadałem jeszcze pytanie odnośnie agps:
Z tym gps-sem działającym bez wspomagania da radę normalnie funkcjonować czy więcej się nerwów zje niż to warte?
Funkcja agps pobiera pieniądze tak? Z tego co wyczytałem to chyba nie dużo.
Wikipedia wrote:Rodzaj systemu GPS wykorzystywany w telefonach komórkowych, w którym używa się serwerów operatora sieci do skrócenia czasu potrzebnego na pierwsze znalezienie położenia.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests